Ιταλία

Ξανά εκτός αποστολής ο Ικάρντι

Παρότι επέστρεψε στις προπονήσεις και δείχνει να είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά, ο Μάουρο Ικάρντι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Ίντερ από τον Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Η κόντρα μεταξύ Ίντερ και Μάουρο Ικάρντι φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει.

Παρότι τις τελευταίες ημέρες ο Αργεντινός φορ είχε επιστρέψει στις προπονήσεις και έδειχνε πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά, όπως ανέφεραν και τα ιταλικά Μέσα, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με την Λάτσιο.

Κάπως έτσι, φαίνεται πως δίνεται συνέχεια στην κόντρα των δύο πλευρών και στο θέμα της μη ανανέωσης του συμβολαίου του Ικάρντι με την Ιντερ.

Για το εν λόγω γεγονός τοποθετήθηκε και ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, Πάολο Νικολέτι, ο οποίος ανέφερε πως δεν γνωρίζει γιατί αποκλείστηκε από την αποστολή. «Ο Ικάρντι είναι διαθέσιμος για την ομάδα από την στιγμή που επέτστρεψε, είναι επαγγελματίας και ακολουθεί τα βήματα που έχουν συμφωνηθεί με την Ίντερ, τον παίκτη, τον Μπέπε Μαρότα και τον πρόεδρο, Στίβεν Ζανγκ. Δεν μπορώ να σχολιάσω την κατάσταση και τον λόγο που αποκλείστηκε ο Ικάρντι, από την στιγμή που δεν τον γνωρίζω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x