Stoiximan Super League

Ξανά για Λάζοβιτς η ΑΕΚ!

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ιστοσελίδα «mozzasport», η ΑΕΚ παρακολουθεί ξανά την περίπτωση του εξτρέμ της Τζένοα, Ντάρκο Λάζοβιτς.

Στα ραντάρ της ΑΕΚ φαίνεται πως βρίσκεται ξανά ο Ντάρκο Λάζοβιτς!

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το «mozzasport», η Ένωση παρακολουθεί ξανά την περίπτωση του Βόσνιου εξτρέμ της Τζένοα. Και αναφέρουμε ξανά διότι ο 27χρονος μεσοεπιθετικός είχε απασχολήσει εκ νέου τους «κιτρινόμαυρους», ενώ έχει ακουστεί και για άλλες ελληνικές ομάδες.

To εν λόγω άρθρο αναφέρει πως ο Λάζοβιτς είναι στην λίστα της ΑΕΚ, ενώ επικαλείται και πληροφορίες από την Ελλάδα, λέγοντας πως οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν μιλήσει με αυτούς της Τζένοα. Παράλληλα, γίνεται λόγος και για το συμβόλαιό του, λέγοντας πως είναι 150 χιλιάδες ευρώ. Ποσό, φυσικά προσιτό για την ΑΕΚ.

Τέλος, στο δημοσίευμα αναφέρεται στο φινάλε πως το πρόβλημα που θα συναντήσουν οι «κιτρινόμαυροι» είναι ο προπονητής της Τζένοα, Νταβίντε Μπαλαρντίνι, ο οποίος θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα.

Στη φετινή σεζόν ο Λάζοβιτς έχει αγωνιστεί σε 9 αγώνες στο πρωτάθλημα και σε 3 στο Κύπελλο, χωρίς να έχει καταφέρει να σκοράρει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x