Stoiximan Super League

Ξανά «μέσα» ο Μπεργκ

Ήταν να μην… επιστρέψει στην εθνική Σουηδίας ο Μπεργκ… Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού από τη στιγμή που έκανε το «come back» βρίσκεται σταθερά μεταξύ των επιλογών του Έρικ Χάμρεν.

Αν και δεν έχει μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης εξ αιτίας των προβλημάτων υγείας, ο Μάρκους Μπεργκ παραμένει συνδεδεμένος με τα δίχτυα σαν να μην… πέρασε μια μέρα! Αυτό μαρτυρούν και οι αριθμοί που λένε πως στα τρία ματς των play offs και παίζοντας μόνο μερικά λεπτά ως αλλαγή στο καθένα από αυτά, μετρά ήδη τρία γκολ.

Ο σέντερ φορ του «τριφυλλιού» κατάφερε με τις εμφανίσεις του στον Παναθηναϊκό να ανοίξει ξανά η πόρτα της εθνικής ομάδας της χώρας του και πλέον βρίσκεται σταθερά μεταξύ των επιλογών του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Έτσι, κλήθηκε ξανά από τον Έρικ Χάμρεν για τα παιχνίδια με Νορβηγία και Μαυροβούνιο, τα οποία είναι προγραμματισμένα για τις 8 και 14 Ιουνίου. Η τελευταία αγωνιστική των play offs διεξάγεται στις 7/6 κι επειδή το ματς κόντρα στη Νορβηγία είναι φιλικό, ο Παναθηναϊκός έχει το δικαίωμα να αιτηθεί την ενσωμάτωση του Μπεργκ μερικές μέρες αργότερα.

Βέβαια, με τη φόρα που έχουν οι «πράσινοι» είναι πολύ πιθανό το σενάριο του να έχουν ήδη «καθαρίσει» την πρωτιά, οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν αποκλείεται να συναινέσουν και να μην τον χρησιμοποιήσουν στο τελευταίο ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x