Stoiximan Super League

Ξανά στη δράση μετά από μήνες ο Βιγιαφάνιες!

Όχι μόνο θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς Κυπέλλου με την Λάρισα, αλλά ο Λούκας Βιγιαφάνιες θα πάρει και χρόνο συμμετοχής, ύστερα από τετράμηνη απουσία. Κρίνεται του Μολέδο.

Το πολυαναμενόμενο comeback του Λούκας Βιγιαφάνιες είναι προ των πυλών!

Όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός όχι μόνο θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς Κυπέλλου με την Λάρισα, αλλά θα πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να του δώσει κάποια λεπτά, προκειμένου ο Λατινοαμερικάνος να βρει σιγά-σιγά αγωνιστικό ρυθμό και να επιστρέψει στις... κανονικές υποχρεώσεις του με το τριφύλλι.

Υπενθυμίζεται πως ο «Βίγια» (που εντός των επόμενων ημερών θα πάρει και ελληνική υπηκοότητα) έχει να αγωνιστεί από την τελευταία αγωνιστική των περσινών πλέι οφ (31/5) και το διπλό του Παναθηναϊκού στην Τούμπα.

Από 'κει και πέρα, στην προπόνηση της Τρίτης θα ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με τον Ροντρίγκο Μολέδο. Η συμμετοχή του στην αποστολή για το Κύπελλο κρίνεται οριακή κι αν αν τελικά δεν βρεθεί στους πράσινους «εκλεκτούς», τότε η επανεμφάνισή του στη δράση πάει για το σαββατοκύριακο και το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x