Super League 2

Ξαναγκάζωσε ο Απόλλων!

Τι κι αν ο Πανελευσινιακός προηγήθηκε στο σκορ; Ο Απόλλων Σμύρνης με αντεπίθεση διαρκείας όχι μόνο γύρισε το ματς αλλά επικράτησε με 3-1, επιστρέφοντας στις νίκες και στην κορυφή του πρωταθλήματος!

Μία αγωνιστική χωρίς νίκη ήταν… πολύ για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου επικράτησε 3-1 με ανατροπή του Πανελευσινιακού, επιστρέφοντας στις νίκες (μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΟΦΗ) και στην κορυφή του πρωταθλήματος!

Στα του ματς, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ και έβαλαν δύσκολα στην Ελαφρά Ταξιαρχία. Στο 27’ μετά από κόρνερ του Νιασον, ο Γεωργακόπουλος έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και έδωσε την ευκαιρία στον Τσούπρο να γράψει το 1-0. Ωστόσο, η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση. Έντεκα λεπτά αργότερα, λοιπόν, ο Κονέ εκτέλεσε το φάουλ, ο Κάσσος επωφελήθηκε και με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής ισοφάρισε το σκορ.

Ο Απόλλων Σμύρνης τα είχε βρει… σκούρα, δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο προς την αντίπαλη εστία και όποτε το κατάφερνε αυτό δεν έβρισκε εστία. Στο 65’ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ με τον Πετρόπουλο αλλά η κεφαλιά του σταμάτησε στο δοκάρι και τελικά, τέσσερα λεπτά αργότερα έφεραν… τούμπα το ματς! Ο Κονέ με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μακρυνιώτη και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. στο 86ο λεπτό δε, οι «κυανόλευκοι» μετέτρεψαν τη νίκη σε… θρίαμβο καθώς σκόραραν και τρίτο τέρμα, με τον Διαμαντόπουλο να βάζει και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ (1-3).

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 21/1

Αχαρναϊκός-Άρης 1-2
(45'+2' Τσεμπερίδης-10' Μπαργκάν, 32' Ίλιτς)

ΟΦΗ-Λαμία 1-2
(59' Βουό-66' Nτουρμισάι, 72' Όμο)

Κυριακή, 22/1

Πανελευσινιακός-Απόλλων Σμύρνης 1-3
(28' Τσούπρος-38' Κάσσος, 69' Κονέ, 86' Διαμαντόπουλος)

Καλλονή-Τρίκαλα 0-2
(7' Γκόλιας, 31' Στεφάνοβιτς)

Κισσαμικός-ΑΟΧ 0-0

Πανσερραϊκός-Πανθρακικός 0-0

Αιγινιακός-Καλλιθέα 1-2
(38' Ζγκούρι-20' Ουόρντεν, 83' Σταματάκος)

Αγροτικός Αστέρας-Σπάρτη 3-0
(51', 66' Κουκόλης, 77' Βουτσιάς)

Παναιγιάλειος-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0
(83' πεν. Τσιλιγκίρης)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x