Stoiximan Super League

Ξάνθη: Νίκησε και την Μπότεβ Βράτσα με 2-1

Παρέμεινε αήττητη στα επί βουλγάρικου εδάφους φιλικά της η Ξάνθη, που κέρδισε σήμερα και την Μπότεβ Βράτσα με 2-1!

Το τρίτο της φιλικό παιχνίδι έδωσε σήμερα το απόγευμα η Ξάνθη, που διανύει την δεύτερη εβδομάδα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της στο Πράβετς της Βουλγαρίας. Αντίπαλος στη σημερινή αναμέτρηση ήταν η Μπότεβ Βράτσα, ομάδα της πρώτης κατηγορίας της χώρας, την οποία οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς κέρδισαν με 2-1.

Η ακριτική ομάδα κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα καθώς έκανε το 0-1 με σουτ του Κάστρο στο 16' και το 0-2 στο 20' με τον Ορφανίδη, έχοντας κι άλλες τέσσερις καλές στιγμές, έναντι τριών των αντιπάλων.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 33ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2 στο «Χρίστο Μποτέφ». Στην επανάληψη παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών το σκορ δεν άλλαξε με την Xanthi FC να παίρνει την φιλική νίκη.

inner

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς (60? Γκαραβέλης), Χατζητερζόγλου (60? Μπαξεβανίδης), Φλίσκας (60? Λισγάρας), Φασίδης (60? Σβάρνας), Θυμιάνης (60? Συλλά), Ορφανίδης (60? Ντε Λούκας), Μελιόπουλος (60? Καμαρά), Σουλεϊμάν (60? Ντουρίτσκοβιτς), Κίκε (60? Γέντρισεκ), Φάκης (60? Σαρπόνγκ), Κάστρο (60? Μελισσόπουλος).

Επόμενος αντίπαλος η Λεμεσός
Από εκεί και πέρα, μετά τις διαδοχικές προπονήσεις και το τρίτο παιχνίδι προετοιμασίας -καθώς είχαν προηγηθεί η νίκη με 3-2 επί της Αλτίν Ασίρ και το 0-0 με τη Νέα Σαλαμίνα- ο Μίλαν Ράσταβατς έχει την πρώτη εικόνα για την πρόοδο της ομάδας του, σε θέματα φυσικής κατάστασης και αγωνιστικής συμπεριφοράς.

Η προετοιμασία της Ξάνθης θα συνεχιστεί με προπονήσεις, πριν το επόμενο φιλικό που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (04/08) με αντίπαλο την ΑΕΛ Λεμεσού, πριν την επιστροφή στην βάση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x