Βέλγιο

Ξεφτίλισαν την Μπριζ Σα Πίντο, Τσίμιροτ

Μια εκπληκτική Σταντάρ διέλυσε 4-1 την Μπριζ στη Λιέγη στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του βελγικού Κυπέλλου και βρίσκεται μια «ανάσα» από τον τελικό της διοργάνωσης.

Η Σταντάρ των Ρικάρντο Σα Πίντο, Κώστα Λαΐφη και Γκόικο Τσίμιροτ σάρωσε 4-1 την Κλαμπ Μπριζ στη Λιέγη στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του βελγικού Κυπέλλου και πήρε σαφές προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, ενόψει του επαναληπτικού στις 8 Φλεβάρη στην έδρα της πρωτοπόρου της Jupiler League, οπότε ετοιμάζεται να διεκδικήσει το τρόπαιο, στερώντας από τη φιναλίστ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1978 τη δυνατότητα να διεκδικήσει το νταμπλ.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Εμόν, ο οποίος με χατ τρικ στο 19’, στο 25’ και στο 54’ έβαλε τις βάσεις. Ο Εντμίλσον έκανε το 4-0 στο 57’ και ο Μίτροβιτς απλά μείωσε στο 82’.

Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αγωνίστηκε ο Κύπριος διεθνής, αντίθετα δεν έπαιξε ο πρώην Βόσνιος μέσος του ΠΑΟΚ.


ΣΤΑΝΤΑΡ: Ζιλέ, Καβάντα, Λουγινταμά, Λαΐφης, Φε, Άγκμπο, Μαρίν, Εντμίλσον Ζούνιορ (80' Λούτσκεβιτς), Εμποκού, Τσοπ (90+3' Τζενεπό), Εμόν (66' Καρλίνιος)

ΜΠΡΙΖ (5-4-1): Γκαμπούλοφ, Κουλς, Βάνλερμπερχε (46' Μίτροβιτς), Ντένσβιλ, Λιμπόμπ, Κλάζι (46' Γουέσλεϊ), Νακάμπα, Φόρμερ, Βάνακεν, Αμπουλάιγ, Ντιαμπί (69' Ντένις)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x