Αγγλία

Ξεφτίλισε τον Μαζουακού ο Σίρερ: «Είναι για γέλια, είχα πολύ καιρό να δω τέτοιον αμυντικό»!

Απίστευτος διασυρμός του Αρτούρ Μαζουακού από τον Άλαν Σίρερ! Σχολιάζοντας στο BBC την εμφάνιση του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού απέναντι στη Γουέστ Μπρομ, ο Άγγλος παλαίμαχος είπε: «Ήταν για γέλια»!

Τουλάχιστον… προειδοποίησε τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ να φύγουν από τις τηλεοράσεις τους, πριν ξεκινήσει τον σχολιασμό της εμφάνισης των «σφυριών» απέναντι στη Γουέστ Μπρομ…

Ο σπουδαίος Άλαν Σίρερ, λοιπόν, που, πλέον, αναλύει αγώνες στην εκπομπή του Γκάρι Λίνεκερ στο BBC, Match of the Day (μαζί με τον Ζερμέν Τζίνας), όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει για την τραγική εμφάνιση της ομάδας του Σλάβεν Μπίλιτς, δεν… μάσησε τα λόγια του!

Παίρνοντας «πάσα» από τα λόγια του ίδιου του τεχνικού των Λονδρέζων, που έκανε λόγο για «ντροπιαστική και ερασιτεχνική» εμφάνιση την Κυριακή, στην ήττα με σκορ 4-2 από τους «μπάγκις», ο θρύλος της Νιούκαστλ χαρακτήρισε «horrorshow» την άμυνα της Γουέστ Χαμ, επικεντρώνοντας την προσοχή του στην τραγική εμφάνιση του Αρτούρ Μαζουακού!

Ο Γάλλος αριστερός μπακ, που μετακόμισε στην Αγγλία το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, ήταν, πράγματι, κάκιστος (η εμφάνισή του σχολιάστηκε δυσμενώς από όλα τα βρετανικά Μέσα χθες), με τον Σίρερ να τονίζει, βλέποντας τα στιγμιότυπα του αγώνα, και την πρώτη φάση, όπου ο πρώην «ερυθρόλευκος»… κοιμάται στο σημείο του πέναλτι: «Και αυτό ήταν μόνο η αρχή»! Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, ο Μαζουακού έκανε ένα κωμικό πέναλτι, με τον Άγγλο παλαίμαχο επιθετικό να λέει: «Ξανά ο Μαζουακού, ο οποίος αποκτήθηκε αντί 6 εκατ. λιρών από τον Ολυμπιακό…»! Για να ακολουθήσει και τρίτη φάση με πρωταγωνιστή τον 22χρονο, όταν χάνει τον Τσαντλί: «Ξανά ο Μαζουακού, κοιμάται στο όριο της περιοχής». Και κλείνει και με 4η φάση(!), όπου και πάλι τον Γάλλο έχει πάρει ο… ύπνος, με αποτέλεσμα τα «σφυριά» να δεχτούν και τέταρτο γκολ! «Είναι τόσο ντροπιαστικό. Είναι πραγματικά σπάνιο, είναι για γέλια» σχολίασε ο Σίρερ και συμπλήρωσε: «Δεν έχω δει αμυντικό σαν και αυτόν εδώ και πολύ καιρό».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x