Γερμανία

Ξεφτιλίστηκε η Λεβερκούζεν!

Ντροπιαστική βραδιά για την Μπάγερ Λεβερκούζεν που αποκλείστηκε στο β’ γύρο του γερμανικού Κυπέλλου από την… Σπορτφρόιντε Λότε, ομάδα γ’ κατηγορίας! Κάζο και για Φράιμπουργκ.

Όλη την παραγωγή της εταιρείας-χορηγού της ομάδας (Μπάγερ) σε ασπιρίνες αναμένεται να καταναλώσουν το επόμενο διάστημα οι φίλοι της Λεβερκούζεν μετά την απίστευτη «σφαλιάρα» που δέχτηκε ο σύλλογος.

Σε μια ντροπιαστική γι’ αυτούς βραδιά ήρθε ο ταπεινωτικός αποκλεισμός στα πέναλτι από την Σπορτφρόιντε Λότε, η οποία αγωνίζεται δύο κατηγορίες πιο κάτω και ποτέ δεν είχε καταφέρει να περάσει από τη δεύτερο γύρο του θεσμού.

Οι παίκτες της κωμόπολης 15.000 κατοίκων, με τη συμπαράσταση των οπαδών τους αφού έπαιζαν εντός έδρας, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στην κανονική διάρκεια και να στείλουν το ματς στην παράταση κι έκαναν το ίδιο στον έξτρα χρόνο, στέλνοντας τα πάντα να κριθούν στη «ρώσικη ρουλέτα» από την οποία βγήκαν νικητές με 4-3! (1-1 κανονική διάρκεια, 2-2 παράταση).

Κάζο, όμως και για Φράιμπουργκ που αποκλείστηκε και μάλιστα μέσα στο σπίτι της από τη Σαντχάουζεν, σε ένα ματς που επίσης κρίθηκε στα πέναλτι (3-4) κι αφού οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε επιθετικό ρεσιτάλ νωρίτερα και ήταν ισόπαλες 3-3 ήδη από το 90’.

Τα αποτελέσματα:

Ντιναμό Δρέσδης-Αρμίνια Μπίλεφενλντ 0-1
Βίρτσμπουργκερ Κίκερς-Μόναχο 1860 3-4 πεν (0-0)
Φράιμπουγκ-Σαντχάουζεν 3-4 (3-3 κ.δ, παρ)
Λότε-Λεβερκούζεν 4-3 πεν (1-1 κ.δ, 2-2 παρ)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x