Super League 2

Ξεκαθαρίζει για Σόουζα στον Άρη

Κρίσιμη συνάντηση με τον Ούγκο Σόουζα αναμένεται να έχει ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης για να συζητήσουν για το μέλλον του Πορτογάλου μπακ.

Ξεκαθαρίζει για Ούγκο Σόουζα στον Άρη.

Ο Πορτογάλος αμυντικός θα συναντηθεί με τον Θοδωρή Καρυπίδη και θα γίνει συζήτηση για το μέλλον του. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έχει αναφέρει τις δύο επιλογές που εξετάζει. Να αγωνιστεί του χρόνου στη Super League ή να αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε από ομάδα της δεύτερης κατηγορίας του Βελγίου.

Ο πρόεδρος των «κίτρινων» έχει κάνει αρκετές επαφές με τον ατζέντη του παίκτη, Ίλια Ίβιτς, και έχουν πέσει στο τραπέζι αρκετές προτάσεις και μεταξύ αυτών έχει συζητήσει το ενδεχόμενο να αγοράσει ο ίδιος ο Ίβιτς τα δικαιώματα του παίκτη ή να τον αφήσει ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης ελεύθερο και να πάρει ποσοστό μεταπώλησης. Από το ραντεβού με τον Καρυπίδη θα ξεκαθαρίσει αν ο 25χρονος Σόουζα θα συνεχίσει και τον επόμενο χρόνο που έχει συμβόλαιο υπογράφοντας ενδεχομένως και μια επέκταση (πιθανόν με καλύτερες απολαβές) ή αν θα επιμείνει να αποχωρήσει, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να οδηγηθούν σε διαζύγιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x