Stoiximan Super League

Ξεκαθαρίζει η παραμονή ή όχι του Βλαχοδήμου

Στην Αθήνα βρίσκονται από χθες το βράδυ οι εκπρόσωποι του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, οι οποίοι θα συναντηθούν σήμερα με την διοίκηση του Παναθηναϊκού για να ξεκαθαρίσει το πότε θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα.

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει στο 1,5 εκατ. ευρώ με τους «αετούς» για την πώληση του Έλληνα τερματοφύλακα, με τους μάνατζέρ του να βρίσκονται από χθες το βράδυ στην Αθήνα και σήμερα θα συναντηθούν με τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού».

Εκείνο που μένει να ξεκαθαρίσει είναι αν ο 23χρονος γκολκίπερ θα αποχωρήσει άμεσα, τον Ιανουάριο, από την ομάδα ή το καλοκαίρι.

Επιθυμία του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι να παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν ο Βλαχοδήμος στη διάθεσή του, ώστε ο παίκτης να εξελιχθεί περισσότερο και η ομάδα να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα στον «άσο».

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο θέμα σήμερα, ο διεθνής με την Ελπίδων της Γερμανίας πορτιέρο θα ταξιδέψει αύριο στην Λισαβόνα για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Όπως γράφει σήμερα η «Πράσινη», μαζί με τον παίκτη θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία πιθανότατα και άνθρωπος της ομάδας, στο πλαίσιο να προσπαθήσει να εξασφαλίσει ένα μεγαλύτερο ποσό και να ανεβάσει τα χρήματα της Μπενφίκα στο 1,7 εκατ ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x