Stoiximan Super League

Ξεκαθαρίζει με Γιόχανσον και Αλμέιδα η ΑΕΚ

Εξελίξεις αναμένονται άμεσα στην ΑΕΚ για τις υποθέσεις του συμβολαίου του Γιόχανσον και της αποδέσμευσης του Αλμέιδα.

Δύο σημαντικές εκκρεμότητες υπάρχουν για το υπάρχον ρόστερ της ΑΕΚ και το προσεχές διάστημα αναμένονται εξελίξεις στα «μέτωπα» αυτά.

Η «Ένωση» θα κάνει την τελική επαφή με τον Γιάκομπ Γιόχανσον για να διαπιστώσει τις προθέσεις του. Στον Σουηδό μέσο αναμένεται να γίνει μια τελική πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του, που θα πλησιάζει στις απαιτήσεις του. Σημειώνεται πως ο παίκτης εισπράττει 220.000 ευρώ το χρόνο και φέρεται να αξιώνει περίπου τριπλάσια χρήματα για να υπογράψει. Αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι η ΑΕΚ να επιδιώξει να τον πουλήσει, προκειμένου να μην τον χάσει δίχως αντίτιμο και ταυτόχρονα να τον αντικαταστήσει με έναν ανάλογης αξίας ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά στον Αλμέιδα, ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς έχει ενημερώσει την πλευρά του Πορτογάλου φορ πως καλό θα ήταν να βρει ομάδα για να αποχωρήσει. Το πρόβλημα είναι πως μετά από μια κακή χρονιά, τόσο σε επίπεδο απόδοσης όσο και με πολλούς τραυματισμούς, δεν είναι εύκολο να βρει στην αγορά ο Αλμέιδα συμβόλαιο σαν αυτό που έχει στην ΑΕΚ (480.000 ευρώ). Οι «κιτρινόμαυροι» είναι σαφές πως επιθυμούν να ξεφορτωθούν το βαρύ συμβόλαιο του 33χρονου άσου και να αποκτήσουν έναν άλλο παίκτη στη θέση του, με τον Σέρχιο Αραούχο να παραμένει στα υπόψη αλλά πάντα ως δύσκολη περίπτωση όσο η Λας Πάλμας τον υπολογίζει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x