Stoiximan Super League

Ξεκαθαρίζει στην Αθήνα για Λεντέσμα

Ο Κριστιάν Λεντέσμα θα συνεχίσει να προπονείται με τον Παναθηναϊκό και η μεταγραφή του θα ξεκαθαρίσει μετά την επιστροφή στην Αθήνα, την Παρασκευή. Αισιοδοξία για συμφωνία, ανησυχία για Γουακάσο.

Αισιοδοξία υπάρχει στον Παναθηναϊκό για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κριστιάν Λεντέσμα.

Ο 33χρονος μεσοαμυντικός, που έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις στις προπονήσεις πείθοντας για την αγωνιστική του ετοιμότητα (για την ποιότητά του δεν υπήρχε αμφιβολία), θα συνεχίσει προπονήσεις με την ομάδα και πιθανότατα θα αγωνιστεί στο αυριανό φιλικό με την Οσμανλίσπορ.

Ο Αργεντινός άσος θα επιστρέψει με την αποστολή των «πράσινων» στην Αθήνα και τότε θα γίνουν οι τελικές επαφές. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν είναι πλέον πολύ μεγάλη και εκφράζεται η πίστη πως θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Από εκεί και πέρα, είναι ακόμη ασαφές πότε θα έρθει στην Αθήνα ο Μουμπάρακ Γουακάσο. Η πλευρά του Γκανέζου μέσου κάνει λόγο για ένα πρόβλημα στο διαβατήριό του, αλλά αν δεν έρθει μέχρι το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα είναι αμφίβολο αν ο Παναθηναϊκός θα τον περιμένει.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι επαφές με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, ενώ αναμένεται να γίνει προσπάθεια για απόκτηση ενός ακόμη φορ, αν και ίσως αυτή η προσθήκη να αργήσει.

Καμία εξέλιξη, τέλος, δεν παρουσιάστηκε με τις αποδεσμεύσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x