Stoiximan Super League

Ξεκαθαρίζει του στόπερ στον ΠΑΟΚ

Δύο είναι οι παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στον ΠΑΟΚ για το κέντρο της άμυνας, με τους κ.κ. Σαββίδη, Μίχελ και Λουτσέσκου να παίρνουν άμεσα τη σχετική απόφαση.

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να δρομολογηθούν οι εξελίξεις στο θέμα του κεντρικού αμυντικού στον ΠΑΟΚ.

Χθες και σήμερα επρόκειτο να υπάρξουν επαφές του Ιβάν Σαββίδη με τους Λούμπος Μίχελ και Ραζβάν Λουτσέσκου, προκειμένου να αποφασίσουν πώς θα κινηθεί στη συγκεκριμένη υπόθεση που απασχολεί έντομα τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Δύο ποδοσφαιριστές που δεδομένα ενδιαφέρον τους Θεσσαλονικείς είναι ο 30χρονος Ουκρανός Εβγκέν Χατσερίδι και ο 32χρονος Βέλγος Νικολάς Λόμπαερτς, με τον μεγαλομέτοχο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δείχνει προτίμηση στον πρώτο και επιδιώκει να ρίξει τις απαιτήσεις της Ντιναμό Κιέβου.

Ο Βέλγος, από την πλευρά του, είναι πιο προσιτός, αλλά πρέπει να ξεπεράσει ένα γραφειοκρατικό ζήτημα όσον αφορά τη φορολόγησή του στο Βέλγιο.

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο Ιβάν Σαββίδης να ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτηση και ενός επιθετικού, κάτι που θα αποτελέσει την έκπληξη της τελευταίας στιγμής για τους «ασπρόμαυρους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x