Stoiximan Super League

Αλαφούζος σε Λυμπερόπουλο: «Προχωράμε κανονικά το πλάνο μας»

Τίποτα δεν αλλάζει στον προγραμματισμό του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν. Ξεκάθαρο το μήνυμα του Γιάννη Αλαφούζου στον Νίκο Λυμπερόπουλο για να προχωρήσει κανονικά το πλάνο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ψάχνει την διάδοχη κατάσταση για τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει την ομάδα στο έλεος της, αφού είναι διατεθειμένος να προχωρήσει κανονικά το πλάνο που έχει χαράξει με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και όσα συνέβησαν εκεί, ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε στους συνεργάτες του τις σκέψεις του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο γενικότερα. Όχι εγκαταλείποντας το καράβι, αλλά ψάχνοντας τον επενδυτή που θα εγγυηθεί την επόμενη μέρα στο «τριφύλλι».

Από εκεί και πέρα, τις επόμενες μέρες, με καθαρό μυαλό, ο Γιάννης Αλαφούζος προσπάθησε να σκεφτεί το μέλλον της ομάδας και να αποφορτίσει την κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού, έχει καθημερινή επαφή με τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Μαρίνο Ουζουνίδη, ξεκαθαρίζοντας τους ότι δεν αλλάζει κάτι στον σχεδιασμό που έχουν αποφασίσει για τη νέα χρονιά. Ο Γιάννης Αλαφούζος, φαίνεται πως είπε στον Λυμπερόπουλο «προχωράμε πάνω σε ό,τι είπαμε».

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει φύγει από το μυαλό του η σκέψη της αποχώρησης. Η απεμπλοκή του από τους «πράσινους» δεν είναι εύκολη, αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος συνεχίζει τις επαφές, κυρίως στο εξωτερικό, για την επόμενη μέρα.

Επιπλέον, φαίνεται πως σχεδιάζει να τοποθετηθεί δημόσια για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα, μετά την ολοκλήρωση των play off.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x