Stoiximan Super League

Ξεκινάει αντεπίθεση ο Ολυμπιακός

Αποφασισμένοι να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού. Οι σκέψεις Λεμονή για το αρχικό σχήμα.

«Πανιώνιος και μόνο Πανιώνιος», ήταν το σύνθημα του Τάκη Λεμονή όλες τις προηγούμενες ημέρες στο Ρέντη, στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Αν και ακολουθεί ο σπουδαίος αγώνας με την Μπαρτσελόνα για το Champions League, ο Έλληνας τεχνικός φρόντισε να εξηγήσει στους ποδοσφαιριστές του τη σημασία που έχει για τους Πειραιώτες ο αποψινός αγώνας με τους «κυανέρυθρους» στη Νέα Σμύρνη (20:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η νίκη έχει τεράστια σημασία, εκτός από τον βαθμολογικό τομέα, και για την ψυχολογία της ομάδας, η οποία προέρχεται από τέσσερα κακά αποτελέσματα με Ξάνθη, Αστέρα, ΑΕΚ και Ατρόμητο πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο 57χρονος προπονητής δοκίμασε διάφορα πρόσωπα και έδειξε αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει εκείνους που είναι σε καλή φυσική κατάσταση, παράγοντας ιδιαίτερα σημαντικό για την καλή εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Προτό, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Σισέ, Νικολάου και Κούτρη.

Ως «6άρι» θα παίξει ο Ρομαό, ως «8άρι» ο Οφόε και οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Πάρντο, Σεμπά και Ανσαριφάρντ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Χουτεσιώτης, Μποτία, Ανδρούτσος, Τζούρτζεβιτς, Καρσελά, Ελαμπντελαουί, Μάριν και Ταχτσίδης. Εκτός είναι οι Εμενίκε, Μπεν και Βούκοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x