Stoiximan Super League

Ξεκινάει επαφές με στόχους στο εξωτερικό ο Λυμπερόπουλος

Στον Παναθηναϊκό έχουν ξεχωρίσει περιπτώσεις από το εξωτερικό που ενδέχεται να απασχολήσουν και ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές.

Ήδη στον Παναθηναϊκό έχουν ξεχωρίσει περιπτώσεις παικτών από το εξωτερικό με τις οποίες θα ασχοληθούν. Είναι πολύ πιθανό τις επόμενες μέρες ο Νίκος Λυμπερόπουλος που είναι σε επαφή με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, να ξεκινήσει διερευνητικές επαφές με παίκτες τους οποίους έχει ξεχωρίσει και τα οικονομικά δεδομένα των οποίων είναι στα μέτρα του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με την «Πράσινη» έχει ήδη αποφασιστεί να γίνει κίνηση για παίκτη από το εξωτερικό, ενώ έχουν ληφθεί αποφάσεις για τις θέσεις στις οποίες θα υπάρχει ενίσχυση.

Ωστόσο, πολλά θα καθοριστούν από τις αποδεσμεύσεις, καθώς και το τι θα γίνει με τους Εμποκού και Κλωναρίδη, αφού αν μείνουν ο Παναθηναϊκός θα κάνει λιγότερες μεταγραφές.

Η περίπτωση του Κλωναρίδη τώρα, φαίνεται πως κολλάει στο οικονομικό με τη Λανς. Ο παίκτης θέλει να μείνει στο «τριφύλλι», αλλά πρέπει να τα βρει ο Παναθηναϊκός με την ομάδα του, κάτι που δεν έχει γίνει ως τώρα. Στους «πράσινους» πάντως υπάρχει αισιοδοξία ότι η απόκτηση του θα οριστικοποιηθεί ως τις 26 Ιουνίου που αρχίζει η προετοιμασία.

Όσον αφορά τον Εμποκού, έχει εκφράσει και αυτός την επιθυμία του να μείνει, αφού εκτιμάει το γεγονός πως πήρε ευκαιρίες από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Όμως το βασικό είναι να βρει ο Λυμπερόπουλος την «χρυσή τομή» με την Κιέβο Βερόνα. Αν δεν έχει υπάρξει συμφωνία μέχρι τις 26 Ιουνίου, τότε ο Παναθηναϊκός θα στρέψει αλλού την προσοχή του.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, στον Παναθηναϊκό είναι σε αναμονή για τους Κολοβέτσιο και Λίλα. Οι δύο παίκτες έχουν επαφή με το «τριφύλλι» και περιμένουν να τους γίνει επίσημη πρόταση. Μάλιστα υπάρχει εκτίμηση ότι και με αυτούς θα ξεκαθαρίσει το θέμα τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x