Stoiximan Super League

Ξεκινάει το χτίσιμο της… νέας ΑΕΚ!

Επιστροφή στα… βάσανα για τους παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι την Δευτέρα θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν.

Το χτίσιμο της… νέας ΑΕΚ ξεκινάει αύριο (26/6). Oι «κιτρινόμαυροι» θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά ενόψει της νέας σεζόν και θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ενώ θα περάσουν και από εργομετρικά στα Σπάτα.

Οι εξετάσεις και τα εργομετρικά των παικτών που θα είναι χωρισμένοι σε τέσσερα γκρουπ, αναμένεται να ολοκληρωθούν το πρωί της Τρίτης και το απόγευμα της ίδια ημέρας θα γίνει η πρώτη προπόνηση στα Σπάτα.

Από την πρώτη συγκέντρωση θα απουσιάζουν οι πέντε διεθνείς (Μάνταλος, Μπακασέτας, Γιόχανσον, Βράνιες, Γαλανόπουλος) που θα πάνε απευθείας στην Πολωνία την 1η Ιουλίου. Μία ημέρα μετά, στην Πολωνία θα βρεθεί και ο Ούγκο Αλμέιδα που έχει συνεννοηθεί με τον Μανόλο Χιμένεθ ώστε να ολοκληρώσει στην Πορτογαλία τις θεραπείες που κάνει για τη θλάση που είχε υποστεί στα πλέι οφ κόντρα στον Πανιώνιο.

Τέλος, ο Έλντερ Λόπες θα βρεθεί στην Αθήνα την Τρίτη το μεσημέρι (έχει περάσει ιατρικά πριν υπογράφει) και θα είναι παρόντας στην απογευματινή προπόνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x