Champions League

Ξεκινάει τον Καρσελά ο Χάσι!

Μία σίγουρη αλλαγή, σε σχέση με την 11άδα της Ξάνθης, θα κάνει ο Χάσι στο ματς με τη Σπόρτινγκ, με τον Καρσελά να ξεκινάει. Βασικός ενδέχεται να είναι και ο Ομάρ, σκέψεις για Ζντιέλαρ ή Ανδρούτσο!

Πανέτοιμος για τη «μάχη» με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τη μεγάλη επιστροφή στη γιορτή του Champions League (σε επίπεδο ομίλων, φυσικά), με τον Μπέσνικ Χάσι να καταστρώνει τα σχέδιά του, έχοντας… διάφορα στο μυαλό του.

Όπως μετέδωσε, λοιπόν, ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM, ο Αλβανός τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από τους 11 που ξεκίνησε στην Ξάνθη, αναγνωρίζοντας πως, στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι ακόμη και 0-3 και η ομάδα του να κάνει συντήρηση δυνάμεων, ενόψει της αναμέτρησης με τα «λιοντάρια», αλλά της έλειψε η τύχη.

Σε σχέση με την 11άδα του Σαββάτου, ωστόσο, ο προπονητής των Πειραιωτών αναμένεται να κάνει, σίγουρα, μία αλλαγή και… βλέπουμε: Καταρχήν, ο Καρσελά επιστρέφει στο αρχικό σχήμα, στη θέση, πιθανότατα, του Σεμπά, στην αριστερή πτέρυγα.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Ομάρ στο δεξί άκρο της άμυνας και να πάει ο Φιγκέιρας -που ήταν δεξιός οπισθοφύλακας στην ακριτική πόλη- στο αριστερό. Σε αυτό το ενδεχόμενο, ο Κούτρης μένει στον πάγκο. Στόπερ παραμένουν Ρομαό, Ένχελς και ο Καπίνο, φυσικά, στο τέρμα.

Πάμε στα χαφ τώρα. Εδώ, η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη, καθώς ο Χάσι έχει στο μυαλό του να φέρει τον Οφόε πίσω από τον -σχεδόν σίγουρο- Τζούρτζεβιτς και στο πλάι του Ζιλέ να ξεκινήσει έναν εκ των Ζντιέλαρ-Ανδρούτσου, που έχουν «φρέσκα» πόδια!

Καταλαβαίνει κανείς, λοιπόν, πως, σε μία τέτοια περίπτωση, αν, δηλαδή, ο Βέλγος έρθει πίσω από τον επιθετικό, πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει ο Φορτούνης και στο δεξί «φτερό» θα είναι ο Μάριν.

Όλα αυτά, βέβαια, θα τα δούμε την Τρίτη…

Ακούστε όσα μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x