Stoiximan Super League

Ξεκίνημα με όνειρα…

Έφτασε η ώρα να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους οι παίκτες του Ηρακλή τη Δευτέρα, την πρώτη στη Σούπερ Λίγκα για τον «Γηραιό» ύστερα από τέσσερα χρόνια απουσίας, στην κλειστή πρώτη προπόνηση.

Οι «κυανόλευκοι» έκαναν ασκήσεις προσαρμογής στη Μίκρα, υπό τις οδηγίες του Νίκου Παπαδόπουλου και των συνεργατών του στο τεχνικό τιμ.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές ευχήθηκαν καλή χρονιά και να έρθουν επιτυχίες στο σύλλογο.

Το «παρών» έδωσαν και τα τρία νέα αποκτήματα της ομάδας, Κοστίν Λάζαρ, Άγγελος Χαντί και Κερέμ Μπουλούτ. Ο τέταρτος νεομεταγραφέντας, ο Καρλίτος, θα μπει στο πρόγραμμα την ερχόμενη Δευτέρα, όπως, επίσης και οι τρεις Αργεντινοί, Μπαρτολίνι, Ρομάνο και Περόνε.

Το ίδιο πρόγραμμα θα ακολουθηθεί και την Τρίτη από το τεχνικό τιμ.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, οι παίκτες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ, όπου θα περάσουν από αιματολογικές εξετάσεις, εργομετρικά τεστ και καρδιογραφήματα.

Οι προπονήσεις προσαρμογής θα συνεχιστούν από την ερχόμενη Παρασκευή έως και την ερχόμενη Κυριακή.

Τέλος, η ΠΑΕ ανακοίνωσε την ίδια μέρα πως η πρώτη ανοιχτή προπόνηση για τους φιλάθλους μετατέθηκε από τις 13 για τις 15 του μήνα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει στον κόσμο της ομάδας, αλλά και στα ΜΜΕ, πως η πρώτη ανοιχτή προπόνηση αλλάζει μέρα και ώρα τέλεσης.

Η προγραμματισμένη για τις 13/07/15 και για ώρα 19:00 πρώτη προπόνηση της ομάδας μας, μετατίθεται τελικά για την Τετάρτη 15/07/15 και ώρα 18:00 στο κεντρικό γήπεδο του Καυτανζογλείου Σταδίου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x