Stoiximan Super League

Ξεκίνησε διαπραγματεύσεις για Μποσίλια ο Ολυμπιακός

Σε ανοιχτή γραμμή για την απόκτηση του Γκάμπριελ Μποσίλια βρίσκεται και επισήμως πλέον ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με το sport-fm.gr.

Κινητικότητα στον Ολυμπιακό για Γκάμπριελ Μποσίλια.

Ο Βραζιλιάνος μέσος (αγωνίζεται κατά βάση ως κεντρικός χαφ και σε αρκετές θέσεις μεσοεπιθετικά), ο οποίος ανήκει στη Μονακό, βρίσκεται, ως γνωστόν, στα… ραντάρ των Πειραιωτών, που πλέον προχωρούν την υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανοίξει επισήμως δίαυλο επικοινωνίας τόσο με τους Μονεγάσκους, που έχουν συμβόλαιο με τον παίκτη μέχρι το 2021, όσο και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, που φαίνεται να διαθέτει τα στοιχεία που αναζητά ο Πέδρο Μαρτίνς για τον μεσοεπιθετικό που πρόκειται να αποκτηθεί. Επιπλέον, ο 49χρονος τεχνικός έχει δείξει προτίμηση για τους Βραζιλιάνους παίκτες (βλ. Πεδράο που απασχόλησε έντονα) από την περυσινή σεζόν.

Το sport-fm.gr επικοινώνησε με το γραφείο μάνατζερ Altis Sport Consulting (των Λευτέρη Σαδίκη και Okcan Tekdemir) που συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις, αλλά δεν θέλησε να τοποθετηθεί επισήμως επί του θέματος.

Πάντως, φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός ασχολείται ζωηρά με την υπόθεση και αναμένεται να εντείνει τις προσπάθειες του για την απόκτηση του παίκτη (είτε με κανονική μεταγραφή ή με τη μορφή δανεισμού), καθώς ο χρόνος αρχίζει να πιέζει. Σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να παίξει και το γεγονός ότι η διαφαινόμενη πρόκριση των «ερυθρόλευκων» στους ομίλους του Champions League θα φέρει «ζεστό» χρήμα στα ταμεία του συλλόγου. Ως εκ τούτου, είναι ευνόητο ότι μπορεί να επενδύσει καλύτερο ποσό για ενίσχυση στο κέντρο.

Ο Μποσίλια αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ναντ την περασμένη σεζόν και έκανε 29 συμμετοχές (με 4 γκολ) στη Ligue 1, άλλες 2 στο Κύπελλο (με 1 γκολ) και 1 στο Λιγκ Καπ. Την επαγγελματική του καριέρα την ξεκίνησε στη Σάο Πάουλο το 2014 και το 2015 πήρε μεταγραφή για τη Μονακό έναντι 9 εκατομμυρίων ευρώ και ενδιάμεσα, πέραν των «καναρινιών», έπαιξε δανεικός και στη Σταντάρ Λιέγης. Με την ομάδα από το Πριγκιπάτο μετράει 31 συμμετοχές, 8 γκολ και 3 ασίστ σε αυτό το διάστημα.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x