Stoiximan Super League

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει Παναθηναϊκού

Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν σε θέματα τακτικής στη σημερινή προπόνηση.

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό. Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν σε θέματα τακτικής στη σημερινή προπόνηση.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 14:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια η αποστολή θ’ αναχωρήσει για την Αθήνα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η πρεμιέρα της Τούμπας είναι σαν να μην έγινε. Διότι σε 90 λεπτά ακύρωσε το πλεονέκτημα που χτίστηκε σε μια σεζόν. Αυτή, όμως, είναι η διαδικασία των Play Offs κι ο ΠΑΟΚ μέσα σε τρεις μέρες καλείται να δείξει την αντίδρασή του.

Να μπει στο γήπεδο σαν ν’ αρχίζει τώρα το μίνι πρωτάθλημα και να επανακτήσει την κορυφή της βαθμολογίας. Για να το καταφέρει αυτό πρέπει να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες. Το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό προσφέρει στον Βλάνταν Ίβιτς και τους παίκτες του την ευκαιρία να ξεπεράσουν ένα κακό αποτέλεσμα μέσα στο γήπεδο.

Την Δευτέρα (15.05) ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας με τους βασικούς κόντρα στην ΑΕΚ ν’ ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική.

Ο Φερνάντο Βαρέλα το πρωί της Τρίτης (16.05) θα μπει στο χειρουργείο προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του στους κοιλιακούς. Ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 14:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια θ’ αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x