Stoiximan Super League

Ξεκίνησε η συνάντηση Βασιλειάδη με τους Big4

Οι εκπρόσωποι Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Σούπερ Λίγκας συζητάνε αυτή την ώρα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού για τα «φλέγοντα» θέματα της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας.

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η συνάντηση του Γιώργου Βασιλειάδη με τους Big4 του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Λίγο πριν τις 15:00 οι εκπρόσωποι των Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ πέρασαν την πόρτα του Υφυπουργείου για να θέσουν επί τάπητος όλα τα φλέγοντα θέματα της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας.

Ο Γιάννης Βρέντζος εκπροσωπεί τους Πειραιώτες, ο Χρήστος Παναγόπουλος τους πράσινους, ο Μηνάς Λυσάνδρου την Ένωση και ο Μάκης Γκαγκάτσης τον «δικέφαλο του βορρά», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως παρόντες στο ραντεβού είναι και οι Γιώργος Στράτος (πρόεδρος Σούπερ Λίγκας) και Βασίλης Γκαγκάτσης (διευθύνων σύμβουλος της Λίγκας).

Στο... τραπέζι της συζήτησης θα πέσει η αναδιανομή των τηλεοπτικών εσόδων, η διαιτησία (με την πλευρά του Ολυμπιακού να έχει έντονα παράπονα το τελευταίο διάστημα, όπως αυτά αποτυπώθηκαν και χθες δια στόματος Σάββα Θεοδωρίδη), οι πρόσφατες αλλαγές που αποφασίστηκαν στο πρωτάθλημα, ενώ ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα επιχειρήσει να ρίξει τους τόνους ανάμεσα στις ομάδες εν μέσω των κρίσιμων αγώνων που έρχονται μεταξύ τους στο Κύπελλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x