Stoiximan Super League

Ξέμεινε από επιθετικούς η Βέροια

Ο Σάσα Καϊκούτ δέχθηκε ένα κτύπημα στην χθεσινή προπόνηση και στη σημερινή δεν κατάφερε να ακολουθήσει το πρόγραμμα και δεν υπολογίζεται για το εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο.

Χωρίς επιθετικό έχει μείνει η Βέροια, μετά τον τελευταίο της τραυματισμό. Ο λόγος για τον Σάσα Καϊκούτ, ο οποίος δέχθηκε ένα κτύπημα στην χθεσινή προπόνηση και στη σημερινή δεν κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα και συνεπώς δεν υπολογίζεται για το εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο το Σάββατο.

Κάπως έτσι, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά τον τραυματισμό του Καϊκούτ αλλά και του Κόλα, έχει ξεμείνει με δύο νεαρούς επιθετικούς. Τον Δημήτρη Μάνο και τον Δημήτρη Μελικιώτη. O πρώτος αγωνιζόταν δανεικός στον Εργοτέλη μέχρι πρότινος αλλά μετά τη... διάλυσή του επέστρεψε στην ομάδα και ο δεύτερος έχει αγωνιστεί μόλις 17 λεπτά τη φετινή σεζόν.

Κατά τα άλλα, οι Αμπντούν και Μπατιόν συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ οι Βεργώνης και Μπαλάφας συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης. Ωστόσο, μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και ένα θετικό, καθώς ο Μαλόν εξέτισε την ποινή του και τέθηκε στη διάθεση του τεχνικού της Βέροιας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x