Γερμανία

Ξεμένει από τερματοφύλακες η Μπάγερν;

Ανησυχία στη Μπάγερν Μονάχου για τον Σβεν Ούλραϊχ. Ο 29χρονος τερματοφύλακας χτύπησε στο μεσαίο δάχτυλο του δεξιού χεριού και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Σε… αναμμένα κάρβουνα κάθονται στη Μπάγερν Μονάχου, καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μείνει χωρίς τερματοφύλακα στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου της Bundesliga. Ο Σβεν Ούλραϊχ χτύπησε στο μεσαίο δάχτυλο του δεξιού χεριού στη διάρκεια της πρωινής προπόνησης και εντός των επόμενων ωρών θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Στις τάξεις των Βαυαρών, που πραγματοποιούν την προετοιμασία τους στη Ντόχα του Κατάρ, δεν θέλουν να σκέφτονται ότι μπορεί να είναι κάτι σοβαρό, καθώς ο 29χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος μετράει φέτος 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, αποτελεί τη βασική επιλογή για τα γκολπόστ λόγω του τραυματισμού του Μάνουελ Νόιερ, που παραμένει στα… πιτς και είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Αν το πρόβλημα είναι μεγάλο, μοναδική επιλογή θα είναι ο 36χρονος Τομ Στάρκε, ο οποίος είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ανακάλεσε την απόφασή του, μετά τον τραυματισμό του Νόιερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x