Ισπανία

Ξεμούδιασε απέναντι στον Φετφατζίδη η πεντάσφαιρη Μπαρτσελόνα (video)

Θέαμα (μπροστά και πίσω) προσέφερε στο Κατάρ η Μπαρτσελόνα. Με το MSN να βάζει ακόμα και σε φιλικά την «πινελιά» του, οι Καταλανοί επικράτησαν 5-3 της Αλ Αχλί του Φετφατζίδη που «έγραψε» ασίστ.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το φιλικό της Μπαρτσελόνα με την Αλ Αχλί, στην Ντόχα του Κατάρ. Γιατί όσοι το παρακολούθησαν αποζημιώθηκαν από τα συνολικά οκτώ τέρματα που σημειώθηκαν, με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε να επικρατεί 5-3.

Σε υπόθεση MSN εξελίχθηκε το πρώτο μέρος. Σουάρες, Μέσι και Νεϊμάρ χρίστηκαν –κατά σειρά- σκόρερ ως το 17’, υπογράφοντας το 3-0. Με αλά Πανένκα πέναλτι του Ομάρ, οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 51’, προτού ακολουθήσουν δύο τέρματα από τους Πάκο Αλκάρεθ και Ραφίνια για να… ξεχειλώσουν το προβάδισμα των «μπλαουγκράνα». Στο 61’ μπήκε και ελληνική «σφραγίδα» στο φιλικό, με τον Φετφατζίδη να «σερβίρει» στον Ασέρι, ο οποίος μείωσε για την Αλ Αχλί κι ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

inner
inner
inner
inner

Βέβαια, τα οκτώ γκολ, ο Μέσι, ο Σουάρες, ο Νεϊμάρ κλπ... επισκιάστηκαν από τον 6χρονο Αφγανό μπόμπιρα, Μουρταζά Αχμάντι, ο οποίος γνώρισε από κοντά το είδωλό του, τον «Λέο»! Κι όπως φαίνεται από τα φωτογραφικά στιγμιότυπα, δεν ήθελε να φύγει… στιγμή από την αγκαλιά του. Η προ μηνών ιστορία του πιτσιρικά είχε συγκινήσει όλο τον κόσμο, όταν είχε μετατρέψει μία σακούλα σε φανέλα του Αργεντινού «μάγου».

Η ασίστ Φέτφα και το ωραίο τελείωμα του Ασέρι



Τα γκολ του αγώνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x