Stoiximan Super League

Ξεμούδιασμα με πεντάρα ο ΠΑΟΚ!

Με πέντε γκολ στην Κ-23 ξεκίνησε τον κύκλο των φιλικών του ο ΠΑΟΚ που ήταν εξαιρετικός στην επανάληψη. Έπαιξε ο Ζαμπά, από ένα γκολ οι Μαουρίτσιο, Λάμπρου, Πέλκας, Μυστακίδης και Λημνιός.

Ο Κυπελλούχος Ελλάδος, στο πρώτο μέρος δεν είχε ιδιαίτερα καλή απόδοση και να έκλεισε στο 45’ το πρώτο μέρος με ένα γκολ του Μαουρίτσιο, αλλά στην επανάληψη, οι Πέλκας (71’ το 3-0), Λάμπρου (55’ το 2-0), Λημνιός (82’ 5-0) ήταν ιδιαίτερα κεφάτοι και οδήγησαν τον ΠΑΟΚ σε μια άνετη επικράτηση με όμορφα γκολ. Γκολ και για τον Μυστακίδη που έκανε το 4-0 στο 76’.

Το ματς


To πρώτο 25λεπτο ήταν σίγουρα από τα κλασσικά σε πρώτο φιλικό προετοιμασίας, μιας και ήταν αδύνατο να βγουν αυτοματισμοί. Ωστόσο ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν εκείνος που ξεχώριζε με τις ενέργειες του και σίγουρα το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του ΠΑΟΚ, ενώ αρκετά προσπάθησαν να δουλέψουν από τη δεξιά πτέρυγα, ο Μάτος με τον Ζαμπά μπροστά του, με τον δεύτερο να έχει αρκετές ημιτελείς προσπάθειες.

Στο 24’ το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ είχε προσπάθεια με το αριστερό, αλλά το σουτ του πήγε πάνω στον Ροσαλά, ενώ στο 28’ ο Μπίσεσβαρ έβγαλε σέντρα πάρε-βάλε στον Κουλούρη που έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 37’ ο Μπίσεσβαρ είχε μεγάλη ευκαιρία ν’ ανοίξει το σκορ, αλλά το πλασέ του ήταν πολύ κακό. Στο 45’ ο Κυπελλούχος Ελλάδος έβγαλε μια πολύ ποιοτική φάση με την οποία άνοιξε το σκορ, μετά από εξαιρετική συνεργασία του Μαουρίτσιο, του Μπίσεσβαρ και του Ελ Καντουρί, με τον πρώτο να πλασάρει σωστά με το αριστερό, για να κλείσει ο ΠΑΟΚ με προβάδισμα 1-0 απέναντι στην Κ23 της Γάνδης.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο καλά στο β΄μέρος, με τον Μπαλογιάννη μόνον να παραμένει στο παιχνίδι μετά την αδυναμία του Λεβέκ να ξεκινήσει στην επανάληψη λόγω ενοχλήσεων. Ο Λάμπρου με τον Πέλκα ήταν ιδιαίτερα δραστήριοι και αφού ο Μπούρσενς στο 55’ στέρησε την δυνατότητα από τον τέως «κυανέρυθρο» να σκοράρει, αυτός το έπραξε ένα λεπτό αργότερα, αφού πήρε την μπάλα από την προσπάθεια του Πέλκα, να μπει κατά μέτωπο και με δεξί πλασέ έκανε το 2-0.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να ανεβάζει ρυθμό με τους Πέλκα και Λάμπρου να είναι ιδιαίτερα κεφάτοι. Δύο γκολ δεν μέτρησαν από Μυστακίδη και Λάμπρου στο δεκάλεπτο 61-70’ αλλά ο Πέλκας στο 71’ με ένα εκπληκτικό σόλο και δεξί σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 3-0. Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μυστακίδη με βολ-πλανέ να γράψει το 4-0. Ο Λημνιός με ωραία κούρσα και δεξί σουτ που έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 5-0.


Ενδεκάδα ΠΑΟΚ α' μέρους:
Πασχαλάκης, Μάτος Μιχόγεβιτς, Κρέσπο, Μπαλογιάννης, Μαουρίσιο, Κάνιας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ, Κουλούρης

Ενδεκάδα ΠΑΟΚ β' μέρους: Σιαμπάνης, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Μπαλογιάννης, Χαρίσης, Σάκχοφ, Πέλκας, Λημνιός, Λάμπρου, Μυστακίδης

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x