Super League 2

Ξέραναν τη Λαμία τα Τρίκαλα, χαμόγελα στον Άρη! (video)

Τέλος στο ξέφρενο σερί της Λαμίας έβαλαν τα Τρίκαλα! Με πέναλτι του Γιαννιτσάνη στο 3', οι Θεσσαλοί επικράτησαν 1-0 και πλέον η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ νιώθει την πίεση του Άρη που μείωσε στους τρεις.

Τέλος στο σερί των τελευταίων εννιά αγώνων της Λαμίας χωρίς ήττα -μετρώντας μάλιστα οχτώ νίκες- έβαλαν τα Τρίκαλα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Football League, επικρατώντας 1-0 στη Θεσσαλία.

Σκόρερ που έκρινε και την τελική έκβαση του αγώνα ήταν ο Γιαννιτσάνης μόλις στο 3', νικώντας από το σημείο του πέναλτι τον Πίτκα, σε παράβαση που κέρδισε ο Κουσκουνάς σε κράτημα του Κοτσώνη, σε μία αυστηρή απόφαση του διαιτητή, Φωτιάδη.

Πάνω σε αυτό το γκολ, τα Τρίκαλα «έχτισαν» την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο, αφού έκλεισαν τις γραμμές τους, γύρισαν λίγα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, δυσκολεύοντας πολύ την ποιοτική επιθετική γραμμή των φιλοξενούμενων.

Με την εικόνα του β' ημιχρόνου, ήταν φανερό ότι η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ είχε μπλοκάρει και βάσει ευκαιριών τα Τρίκαλα δικαιούνταν ένα δεύτερο τέρμα. Μόλις στο 50' ο Μουμίν σε κεφαλιά που έπιασε νικήθηκε από τον Πίτκα, ενώ στο 63' και πάλι ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων βγήκε νικητής σε φάση τετ-α-τετ με τον Κουσκουνά.

Χωρίς πρόβλημα οι γηπεδούχοι διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι τέλους αν και στο 91' ο Στεφάνοβιτς αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Πλέον, η Λαμία έμεινε στους 53 βαθμούς, δίνοντας το δικαίωμα στον Άρη να πλησιάσει στους τρεις μετά την επικράτησή του επί του Πανελευσινιακού.



Αναλυτικά η 22η αγωνιστική:

Τετάρτη 23/3

Σπάρτη-Κισσαμικός 0-0

Αναγέννηση Καρδίτσας-Αιγινιακός 2-1
(33’ Τσιλούλης, 59’ Ντιατά – 51΄Φασίδης)

Παναιγιάλειος-Πανσερραϊκός 1-1
(57’ Σκαρτσίλας – 31’ Κάνουλας)

Καλλιθέα-Αχαρναϊκός 1-1
(22’ Κρεβατάς – 39’ Πλαβούκος)

Άρης-Πανελευσινιακός 4-0
(51’ Τάτος, 57’ Ίλιτς, 76’ πεν. Καπνίδης, 83’ Ταυλαρίδης)

Τρίκαλα-Λαμία 1-0
(3’ πεν. Γιαννιτσάνης)

Χανιά-ΟΦΗ (16:00)

Πέμπτη 23/3

Αγροτικός Αστέρας-Απόλλων Σμύρνης (15:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x