Europa League

«Ξέρανε» την Αταλάντα ο Απόλλων Λεμεσού, «πάρτι» έκανε η Λιόν!

Με το γκολ του Ζελάγια στο 90+4’ ο Απόλλων Λεμεσού πήρε τον βαθμό (1-1) απέναντι στην Αταλάντα, ενώ η Λιόν έκανε… πάρτι (3-0) κόντρα στην Έβερτον. Στην κορυφή με 8 βαθμούς Γάλλοι και Ιταλοί.

Σπουδαίος Απόλλωνας, τέζαρε την Αταλάντα! Με γκολ του Ζελάγια στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, οι Κύπριοι πήραν ακόμη έναν βαθμό στον όμιλο και συνεχίζουν να έχουν έστω και λιγοστές πιθανότητες για την πρόκρισή τους, ενώ δεν επέτρεψαν στους Ιταλούς να κλειδώσουν το εισιτήριο από σήμερα.

Από κοντά και η Λιόν (8 βαθμούς όπως και η Αταλάντα), που διέλυσε την Έβερτον με 3-0. Τρία γκολ σε είκοσι λεπτά για τους Γάλλους, με τους Τραορέ, Αουάρ και Ντεπάι να είναι οι σκόρερ.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής
Απόλλων Λεμεσού-Αταλάντα 1-1
(90’+4’ Ζελάγια / 33’ Ίλισιτς πέν.)

Λιόν-Έβερτον 3-0
(68’ Τραορέ, 76’ Αουάρ, 88’ Ντεπάι)

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου
Αταλάντα 8 (8-3)
Λιόν 8 (7-3)
Απόλλων Λεμεσού 3 (5-7)
Έβερτον 1 (3-10)

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής
Έβερτον-Αταλάντα
Λιόν-Απόλλων Λεμεσού

Κακό ποιοτικά ματς στην Λεμεσό. Οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να αποκτήσουν ρυθμό λόγω των επαναλαμβανόμενων λαθών στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Και σε μια ανύποπτη στιγμή, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Ίλισιτς (33’).

Έδειχναν δε πως μπορούν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ μέχρι το φινάλε, το οποίο θα τους εξασφάλιζε την πρόκριση αλλά ο Απόλλων Λεμεσού χτύπησε για ακόμη μια φορά στο τέλος. Με γκολ του Ζελάγια στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε σε 1-1 και διατήρησε ζωντανές τις λιγοστές ελπίδες πρόκρισής του στην επόμενη φάση.

Πάρτι έκανε η Λιόν κόντρα στην Έβερτον. Οι Γάλλοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αλλά έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και δεν κατάφεραν να… ξεκολλήσουν από το μηδέν στο πρώτο μέρος! Μπήκαν, όμως, αποφασισμένοι στην επανάληψη και με τρία γκολ σε ένα εικοσάλεπτο «καθάρισαν» την Έβερτον.

Ο Τραορέ άνοιξε το σκορ για τη Λιόν στο 68’ για να έρθει οκτώ λεπτά αργότερα ο Αουάρ να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Τον… θρίαμβο της Λιόν ολοκλήρωσε στο 88ο λεπτό ο Ντεπάι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x