Γ' Εθνική

Ξέρανε την Προοδευτική με γκολ στο 95' ο Διαγόρας!

Στο θρίλερ… Διαγόρας! Με γκολ του Σουάνη στο τελευταίο δευτερόλεπτο, οι Ροδίτες ξέραναν την Προοδευτική (1-0) και μπήκαν με το δεξί στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής! Δοκάρι στο 57' είχαν οι φιλοξενούμενοι

Σουάνης και… τάβλα η Προοδευτική!

Με γκολ του 31χρονου επιθετικού -που μπήκε στο 62'- ο Διαγοράς ξέρανε (1-0) τους Κορυδαλλιώτες στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης (95') και οι νησιώτες μπήκαν με το δεξί (είχαν ρεπό στην πρεμιέρα) στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής!

Το παιχνίδι ήταν πραγματικό θρίλερ, με φάσεις εκατέρωθεν από νωρίς και δοκάρι, μάλιστα, για τους φιλοξενούμενος στο 57', όταν, από σέντρα του Καλαϊτζίδη, η μπάλα έφτασε στον Κανελλόπουλο, που σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Στεφανάκου.

Τελικά, ενώ όλα έδειχναν πως η «Πρόο» θα πάρει έναν πολύ σημαντικό βαθμό, «νικώντας» τη μεγάλη κούραση (έφτασε την Κυριακή με πλοίο στο νησί των Ιπποτών), γνώρισε, τελικά, την ήττα, μια βδομάδα μετά το σπουδαίο «τρίποντο» επί του Ιωνικού.

Δείτε εδώ τα χθεσινά αποτελέσματα των οκτώ ομίλων της Γ' Εθνικής

Διαγόρας (Παντέλης): Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Βασιλείου, Προβατίδης, Σιλιγαρδάκης, Γεωργίου (82' Χειμωνέττος), Γιόνδης (90'+3' Ρούνιτς), Σκάρος (52' Ούγκο), Βελίνης (62' Σουάνης), Βελέτης, Λάμπρου.

Προοδευτική (Καραδήμος): Μπαντίκος, Πολιανίδης, Καλαϊτζίδης (90+2? Μύρκος), Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μάρης, Δελαβέρης (75' Χρήστου), Μπέλερης, Κουρουκίδης (75' Ζαχαράτος), Ντάλλας, Κανελλόπουλος (90'+2' Κανελλόπουλος).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x