Κύπελλο Ελλάδας

«Ξέρανε» τον Άρη σε ματσάρα ο Πανιώνιος!

Τρένο και στο Κύπελλο ο Πανιώνιος. Ο Άρης δεν μπόρεσε να φρενάρει τους κυανέρυθρους, που κατάφεραν να αποδράσουν από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με τακουνάκι του Γεσίλ στην εκπνοή (2-1).

Ο Άρης ήθελε να δώσει αποδείξεις, ο Πανιώνιος να δείξει ότι χωράνε και τα δύο καρπούζια κάτω απ’ την ίδια μασχάλη. Αποτέλεσμα; Οι κυανέρυθροι έφυγαν με το «διπλό» από το Βικελίδης (2-1) και πλέον έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η βαθμολογία στον 7ο όμιλο:
1.ΠΑΣ 4
2.Πανιώνιος 4
3.Άρης 3
4.Παναιγιάλειος 0

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής (2η):
Τρίτη 24/10
ΠΑΣ – Παναιγιάλειος 3-0
(33’ Νικολιάς, 50’ Σκόνδρας, 67’ Κόντε)

Τετάρτη 25/10
Άρης-Πανιώνιος 1-2
(74’ Πασάς – 39’ Λάμπρου, 90+3’ Γεσίλ)

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ήταν καλύτερη στο πρώτο 45λεπτο. Οι κίτρινοι δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους προς την περιοχή του Κότνικ και είδαν τους «κυανέρυθρους» να βγάζουν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, έπειτα από αντεπιθέσεις. Μια-δυο-τρεις και η ζημιά έγινε με τον Λάμπρου να κάνει εξαιρετική ατομική ενέργεια και να ανοίγει το σκορ με όμορφο πλασέ στο 39ο λεπτό.

Ο Άρης έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο μέρος. Οι παίκτες του Σπανού άρχισαν να κυκλοφορούν πιο γρήγορα την μπάλα και βρήκαν ουσία στο παιχνίδι τους με αποτέλεσμα να ζορίσουν για πρώτη φορά την άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 59’ οι γηπεδούχοι είδαν το γκολ του Δεληζήση να ακυρώνεται για επιθετικό φάουλ του Σόουζα στον Κότνικ, όμως δεν το έβαλαν κάτω. Συνέχισαν να πιέζουν και στο 74’ απάντησαν με κοντινό τελείωμα του Πασά έπειτα από νέα αναστάτωση στην άμυνα του Πανιώνιου. Το γκολ 1-1 άνοιξε την όρεξη των γηπεδούχων, που ανοίχτηκαν αρκετά για να «πάρουν» και τη νίκη, πράγμα που δεν τους βγήκε σε καλό. Οι κυανέρυθροι βρήκαν και πάλι ελεύθερο γήπεδο κι άρχισαν να βγάζουν ξανά ευκαιρίες. Τελικά, κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο» με τακουνάκι του Γεσίλ στις καθυστερήσεις έπειτα από σουτ του Λάμπρου.

Άρης (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Μουμίν, Πλατέλλας (84' Νίκιτς), Παυλίδης (72' Μπαργκάν), Κάσσος, Πασάς (89' Μιλούνοβιτς).

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Κάργας, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (79' Χατζισαφί), Λάμπρου, Σαββίδης (64' Γεσίλ), Ντουρμισάι (65' Μασούντ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x