Europa League

Ξέρει, αλλά δεν φανερώνει τίποτα ο Αναστασίου

Η προετοιμασία του Ατρόμητου εν όψει του πρώτου ματς κόντρα στην Ντουνάισκα Στρέντα ολοκληρώθηκε και η ενδεκάδα είναι γρίφος για δυνατούς λύτες.

Αποστολή στη Σλοβακία

Μία νέα πρόκληση έχει μπροστά του ο Ατρόμητος, αλλά αυτή τη φορά θέλει η εξέλιξή της να είναι διαφορετική συγκριτικά με την περσινή σεζόν.

Η προετοιμασία του για το ματς κόντρα στην Ντουνάισκα Στρέντα ολοκληρώθηκε και πλέον το μπαλάκι των απαντήσεων στα ερωτηματικά του αυριανού ματς περνά στην πλευρά του Γιάννη Αναστασίου.

Τα φιλικά που έχει δώσει μέχρι τώρα και ειδικότερα τα δύο τελευταία κόντρα σε Νότιγχαμ Φόρεστ και Άρη βοήθησαν τον Έλληνα τεχνικό να βγάλει κάποια συμπεράσματα και όπως παραδέχθηκε ο ίδιος γνωρίζει ήδη την ενδεκάδα που θα παρατάξει.

Συμπέρασμα πρώτο: Είναι απόλυτα αποφασισμένος για αυτό που θα επιλέξει που δεν χρειάζεται να φτάσει μέχρι και λίγες ώρες πριν από τον αγώνα με τη Στρέντα για να πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Συμπέρασμα δεύτερο: Τα φιλικά πράγματι διαμόρφωσαν την άποψή του και δεν είχε στο μυαλό του παίκτες που είχαν πάρει φανέλα βασικού στο σπίτι τους.

Στο πλαίσιο αυτό, η μεσοαμυντική διάταξη φαντάζει «μπετόν». Γκολκίπερ θα είναι ο Μπάλαζ Μέγερι, στα δύο άκρα της άμυνας θα βρίσκονται οι Κιβρακίδης και Κατράνης, ενώ το δίδυμο των σέντερ μπακ θα είναι οι Ρισβάνης, Γούτας. Οι δύο αμυντικοί χαφ θα είναι οι Χαρίσης και Μάντσον.

Τα δύσκολα αρχίζουν στη μεσοεπιθετική γραμμή, με τον Μανούσο να θεωρείται σίγουρος, αφού είναι από τους καλύτερους της προετοιμασίας και των φιλικών και από εκεί και πέρα Ενσικουλού, Ουγκράι, Βέλλιος παίζουν με τις δικές τους πιθανότητες, με τον υψηλόσωμο σέντερ-φορ να έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, αλλά να έχει χάσει λίγο έδαφος.

Όσο για τον σχηματισμό, ενώ το 4-3-3 έδειχνε σίγουρο, αφού κυρίως σε αυτό δούλευε ο Γιάννης Αναστασίου, η εικόνα των φιλικών έχουν φέρει σε πρώτο πλάνο και το 4-4-2, ανάλογα πάντα με την απόφαση που έχει παρθεί για τα πρόσωπα της ενδεκάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x