Stoiximan Super League

«Ξέρουμε τι λάθη κάναμε και θα τα διορθώσουμε»

Διάθεση για αυτοκριτική, αλλά και βεβαιότητα πως ο Ολυμπιακός θα μπει δυνατά τη νέα σεζόν έδειξε ο Πιερ Ισά. «Ξέρουμε τι λάθη κάναμε και θα τα διορθώσουμε. Θα φέρουμε 3-4 τοπ παίκτες», τόνισε.

Τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας, με την προσθήκη 3-4 πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών που θα κάνουν την διαφορά προανήγγειλε ο Πιερ Ισά σε συνομιλία που είχε σήμερα με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Ο αθλητικός διευθυντής των ερυθρολεύκων –αναφερόμενος στην τρέχουσα σεζόν- αναγνώρισε πως έγιναν λάθη και δεσμεύτηκε ότι θα γίνουν οι διορθωτικές κινήσεις για να αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα των Πειραιωτών.

«Έχουμε μία βάση στην ομάδα. Είναι υγιής οικονομικά με τις πωλήσεις που είχαμε. Θέλουμε να συνεχίσει μαζί αυτή η ομάδα για δύο χρόνια που μπορούμε να ανεβάσουμε την ποιότητα. Χρειαζόμαστε βεβαίως μεταγραφές που να μας προσθέσουν ποιότητα. Τρεις με τέσσερις πολύ καλοί παίκτες. Θέλουμε να πάρουμε 3-4 πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές που να κάνουν την διαφορά», ανέφερε.

Για τις θέσεις που πρόκειται να ενισχυθεί η ομάδα δεν θέλησε να μιλήσει, ξεκαθάρισε ότι εκείνος και ο Λορένθο συγκροτούν τη λίστα με τους υποψήφιους παίκτες για να ντυθούν στα ερυθρόλευκα τη νέα σεζόν, πως ο Κριστιάν Καρεμπέ δεν έχει καμία ανάμειξη στον μεταγραφικό σχεδιασμό και πως ο προπονητής έχει την τελική επιλογή.

«Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά στην ομάδα, προφανώς και θα αναζητηθούν ευθύνες. Ο πρόεδρος το ξέρει αυτό. Και όπως είναι και στα καλά εκεί, έτσι και στα άσχημα και στέλνει το μήνυμά του», ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού… σχολιάζοντας και το πρόστιμό το οποίο επέβαλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες και συνέχισε:

« Ο πρόεδρος τις περισσότερες φορές έχει επιβραβεύσει ποδοσφαιριστές. Έχω μιλήσει με τους αρχηγούς και τους παίκτες και δεν έδειξαν να έχουν ενοχληθεί από κάτι. Κατάλαβαν τι έγινε και για τι έγινε και το έδειξαν με την αποφασιστικότητα τους στον αγωνιστικό χώρο από τα επόμενα παιχνίδια», ανέφερε.

Σχετικά με την εφετινή παρουσία του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ο Ισά παραδέχθηκε ότι ο αποκλεισμός από την Ντνίπρο δεν ήταν κάτι το οποίο περίμεναν ωστόσο όπως αποδείχθηκε η αντίπαλος ήταν μια ομάδα καλή που συνεχίζει στην διοργάνωση. Αναγνώρισε ότι στο Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα είχε καλά αποτελέσματα απέναντι σε «μεγάλα» ονόματα και ομάδες με μπάτζερ πολύ υψηλότερα κάτι που βοηθά στο όνομα και το πρεστίζ.

Θέμα προπονητή; «Μα μόλις ήρθε… Ναι θα είναι εδώ και του χρόνου», ήταν η απάντηση του Πιέρ Ισά σε ερώτηση που δέχθηκε για την παραμονή του Βίτορ Περέιρα στον πάγκο του Ολυμπιακού. Μάλιστα ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών αναγνώρισε στον πορτογάλο πως προετοίμασε εξαιρετικά την ομάδα στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο, αυτό απέναντι στην SKODA Ξάνθη, πως έχει δώσει αυτοπεποίθηση σε πολλούς παίκτες οι οποίοι έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής πια και τέλος την εργατικότητά του και την γνώση που είχε για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μεγάλο κεφάλαιο στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν θα είναι και η απόκτηση παικτών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. Ο Ισά παραδέχθηκε ότι έχουν εντοπιστεί… στόχοι που θα μπορούσαν να προσφέρουν στην ομάδα και η απόκτησή τους θα εξοικονομήσει χρήματα τα οποία θα δοθούν για άλλη μεταγραφική κίνηση.

Ο Ισά –φυσικά- αναφέρθηκε για το ζήτημα των δανεικών… Επεσήμανε ότι πρώτα θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις για την παραμονή τους και πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί έγκαιρα για να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Αντίστοιχη ήταν η αντίδρασή του για τον Μήτρογλου. Ο αθλητικός διευθυντής των ερυθρολεύκων αναγνώρισε ότι είναι ένας παίκτης που προσφέρει αλλά δήλωσε ότι δεν είναι σε θέση να μιλήσει για τις πιθανότητες παραμονής του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x