Ιταλία

Ξέσπασε ο Μανωλάς!

Ξεκαθαρίζοντας πως ο Μίνο Ραϊόλα δεν είναι ο εκπρόσωπός του και διαψεύδοντας τα όσα είπε ο γνωστός ατζέντης για ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων, ο Κώστας Μανωλάς τόνισε πως είναι χαρούμενος στη Ρόμα.

Σε διάψευση των όσων υποστήριξε ο Μίνο Ραϊόλα σχετικά με το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων προχώρησε ο Κώστας Μανωλάς. Ο στόπερ της Ρόμα δήλωσε πως ο γνωστός ατζέντης δεν τον εκπροσωπεί κι εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος στους «τζιαλορόσι».

«Ο Ραϊόλα δεν με εκπροσωπεί. Ατζέντης μου είναι ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος. Είναι ψέματα όσα είπε ο Ραϊόλα, με τον οποίο ουδέποτε μίλησα. Η Ρόμα αποφασίζει. Έχω συμβόλαιο για ακόμη τρία χρόνια και είμαι χαρούμενος. Θα δούμε τι θα γίνει», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια μιλώντας για το προσεχές ντέρμπι με τη Λάτσιο σχολίασε:

«Ένα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι, αλλά η ατμόσφαιρα δεν θα είναι όπως πέρσι. Είμαστε πιο δυνατοί και πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο και να κερδίσουμε. Όταν είσαι επαγγελματίας δεν έχει σημασία αν παίζεις ή όχι με οπαδούς, πρέπει να κάνεις τη δουλειά σου δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό. Η Λάτσιο δεν έχει να χάσει τίποτα, είναι εκτός Ευρώπης και θέλουν να πάρουν το ματς. Πάντως, είμαστε καλύτεροι και πρέπει να το δείξουμε. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε».

Όσο για τον Τότι σχολίασε: «Ελπίζω να μην είναι αυτό το τελευταίο του ντέρμπι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x