Stoiximan Super League

Ξέσπασε στον Αστέρα η ΑΕΛ!

Μετά από 9 ματς χωρίς νίκη, η ΑΕΛ καθήλωσε με σκορ 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης και έδειξε τα… δόντια της ενόψει play out. Χατ-τρικ πέτυχε ο Μιλοσάβλιεβιτς, «σέρβιρε» δύο γκολ ο Ουάρντα.

Το όνειρο του Αστέρα Τρίπολης για play off έσβησε νωρίς -αφού ο ΟΦΗ μπήκε… αγριεμένος στο ματς με τη Λαμία- και η ΑΕΛ τον αποτελείωσε.

Με τον Ουάρντα να δημιουργεί και τον Μιλοσάβλιεβιτς -που πέτυχε χατ τρικ- να εκτελεί, οι «βυσσινί» επιβλήθηκαν με σκορ 3-0 των Αρκάδων και… θυμήθηκαν τι θα πει νίκη, έπειτα από εννιά ματς με τέσσερις ήττες και πέντε ισοπαλίες.

Οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για τα play out , όπου θα μπουν και οι δύο με 30 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον Ατρόμητο που πέρασε στην έβδομη θέση.

Το ματς:
Ο Αστέρας Τρίπολης φάνηκε να ελέγχει το παιχνίδι, παίρνοντας από τα πρώτα λεπτά μέτρα προς το τέρμα της ΑΕΛ. Στα πρώτα 15 λεπτά οι «βυσσινί» στριμώχτηκαν μπροστά στην εστία τους, χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα.

Όμως, στην πρώτη τους καλή στιγμή στο παιχνίδι (και ενώ ο ΟΦΗ είχε προηγηθεί ήδη με 2-0, ψαλιδίζοντας τις ελπίδες του Αστέρα για την έκτη θέση) έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα. Συγκεκριμένα, στο 18’ ο Μιλοσάβλιεβιτς άνοιξε το σκορ πλασάροντας προ του Μιχαήλ, έπειτα από σέντρα του Μπέρτου.

Η ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει και διπλασίασε τα τέρματά της στο 36’ με νέο εύστοχο πλασέ του Μιλοσάβλιεβιτς, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 2-0. Μάλιστα, η φάση ξεκίνησε από τρομερό κοντρόλ και γύρισμα του Αιγύπτιου, ο οποίος έβγαλε στη συνέχεια την ασίστ.

Το τρομερό πρώτο 45λεπτο ολοκλήρωσε με το τρίτο της τέρμα η ΑΕΛ. Με τον Ουάρντα να «σερβίρει» ξανά και τον Σέρβο να ευστοχεί, οι Λαρισαίοι διαμόρφωσαν το 3-0, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο μισό του ματς, με τον Αστέρα να παίρνει ξανά μέτρα στο γήπεδο, χωρίς να καταφέρνει να απειλήσει ουσιαστικά. Στο 47’ πέρασε ανεκμετάλλευτη εκτέλεση φάουλ από καλή θέση, ενώ στο 61’ ο Κώτσιρας με εξαιρετική ατομική ενέργεια έπιασε σουτ που πέρασε λίγο άουτ.

Ο Ουάρντα κυνήγησε πολύ το γκολ, με προσπάθειες για σουτ που δεν ανησύχησαν τον Μιχαήλ, ενώ ευκαιρίες μέτρησε και ο Ντέλετιτς, στο 67’ και 75’.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία -και τελευταία- του δεύτερου ημιχρόνου ήταν για την ΑΕΛ, με σουτ του Μόρα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Μιχάηλ και να διατηρείται το 3-0 του πρώτου μισού.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς (85’ Μπούστος), Τόρζε (77’ Βινίσους), Μούζεκ, Μόρας, Σεσέροβιτς, Μπέρτος, Νούνιτς (69’ Παπάζογλου), Γκαζάλ.
Στον πάγκο έμειναν οι: Ναγκί, Ηλιάδης, Καρανίκας, Κάτσε.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Μιχαήλ, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Μαρτίνεθ (83’ Τασουλής), Πασαλίδης, Βαλιέντε, Φερνάντεζ Μαρκ (59’ Σίτο), Φερνάντεζ Μπόρχα, Ντέλετιτς, Χαουρέγκι, Κρέπσι (46’ Λουίς Φερνάντεθ).
Στον πάγκο έμειναν οι: Τσίφτσης, Αντζούλας, Μπέλοκ, Μπαράλες.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x