Stoiximan Super League

«Ξέσπασε» στον… γείτονα ο Αστέρας (video)

Φιλική νίκη επί του «γείτονα» Παναρκαδικού πήρε ο Αστέρας Τρίπολης με σκορ 4-1. Ευχάριστα για τους Αρκάδες με την επιστροφή του Λούι. Πρώτη εμφάνιση για Ιγκόρ.

Φιλικό κόντρα στον Παναρκαδικό έδωσαν οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης που δεν αγωνίστηκαν στο ματς κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά και τρεις παίκτες απ’ την Κ20 (Χάδιαρης, Συρεγγέλας, Ντε Μπλάσις).

Ο Αστέρας ήταν ο νικητής με σκορ 4-1 και τέρματα των Γογωνά (αυτογκόλ στο 7’), Σκούρτη (13’), Δημούτσου (44’), Τορμένα (64’), ενώ για τον Παναρκαδικό μείωσε ο Κότσιρας (21’).

Στα ευχάριστα για τον Αστέρα συγκαταλέγεται η επιστροφή του Λούι στην αγωνιστική δράση, αλλά και η πρώτη εμφάνιση του Ιγκόρ με την φανέλα των Αρκάδων.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής (48' Θεοδωρόπουλος), Lluy (41' Igor), Παντελιάδης, Allocco, Tormena, Dudu, Wato (55' Χάδιαρης), Moucam (55' De Blasis), Τσοκάνης, Δημούτσος, Σκούρτης (55' Συρεγγέλας).

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Γογωνάς, Μπούτας, Καστριτσέας, Κυριακόπουλος, Δήμος, Αρδάμης, Κότσιρας, Καδάς, Χρήστου, Τσόφλιος, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μανέλης (55' Μάνος), Πετρόπουλος, Μηλιώτης, Χατζόπουλος, Μπίσιας, Βελισσάρης, Σταθουλόπουλος, Αρώνης, Μέλλος, Σαλαπάτας (76' Τσιακόπουλος), Γαρυφαλλόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x