Έχοντας και ένα… Παγκόσμιο Κύπελλο μπροστά μας, η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα βρεθεί άνθρωπος να διαφωνήσει με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος, όπως και ο Ζοσέ Μουρίνιο, νωρίτερα, «τα έχωσε» στους Άγγλους, για το σχεδόν απάνθρωπο πρόγραμμα της Premier League!

Με αφορμή, λοιπόν, τον τραυματισμό του Γουόκερ, ξέσπασε για την Boxing Day, τονίζοντας ότι στο Νησί δεν προστατεύονται οι παίκτες.

«Θα δούμε τι συμβαίνει με τον Κάιλ (σ.σ. Γουόκερ). Μάλλον δεν έχει μεγάλο πρόβλημα.

Όμως, αυτό που είδαμε τις τελευταίες εβδομάδες είναι πως υπήρξαν πολλοί τραυματισμοί. Θα τους σκοτώσουμε!

Οι υπεύθυνοι θα πρέπει να επανεξετάσουν την κατάσταση. Δεν είναι φυσιολογικό να παίζουμε 31 Δεκεμβρίου και μετά 2 Ιανουαρίου. Ξέρω πως το show πρέπει να συνεχιστεί. Δεν προστατεύουμε τους παίκτες και όλοι έρχονται στο γήπεδο για τους παίκτες, όχι για τους προπονητές, τη συνέντευξη Τύπου ή κάτι άλλο.

Εδώ στην Αγγλία δεν προστατεύετε τους παίκτες και αυτό είναι λάθος. Πρέπει να δείτε την ποιότητα και όχι την ποσότητα. Μπορείς να αγωνίζεσαι κάθε 3-4-5 ημέρες, αλλά όχι κάθε δύο, γιατί είδατε τι συνέβη με τον Κάιλ Γουόκερ. Δεν λέω να αλλάξει η Boxing Day. Απλά δείτε πόσοι παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα μυικών τραυματισμών
».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ