Champions League

Ξέσπασμα της συζύγου του Τιάγκο Σίλβα κατά του διαιτητή

«Επίθεση» στον διαιτητή της αναμέτρησης, Μπαρτσελόνα-Παρί Σεν Ζερμέν, έκανε η σύζυγος του Τιάγκο Σίλβα, μέσω Instagram.

Άγριο κράξιμο από τη σύζυγο του στόπερ της Παρί Σεν Ζερμέν,Τιάγκο Σίλβα, στον διαιτητή της ρεβάνς των Γάλλων με την Μπαρτσελόνα, Ντενίζ Αϊτεκίν, καθώς υπάρχουν τρεις φάσεις που χωρούν μεγάλη συζήτηση.

Το πρώτο και το δεύτερο πέναλτι που κέρδισαν οι Καταλανοί από τα οποία προήλθαν το 3-0 και το 5-1 αντίστοιχα. Αλλά και το μαρκάρισμα του Μαστσεράνο στον Ντι Μαρία με το σκορ στο 3-1.

Vergonhoso um campeonato dessa grandeza ainda ter erros tao primarios. Parabens PSG pelo jogo limpo, cabeca erguida e vamos em frente.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Belle Silva (@belle_silva) στις



Αρχικά, η Ιζαμπέλε πόσταρε στο Instagram φωτογραφία του συγκεκριμένου ρέφερι, τονίζοντας ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης των Καταλανών και έκανε δεύτερο σχόλιο: «Ντροπή που μια διοργάνωση αυτού του μεγέθους έχει ακόμη τόσα ερασιτεχνικά λάθη. Συγχαρητήρια στην Παρί Σεν-Ζερμέν για το καθαρό της παιχνίδι, σηκωμένο κεφάλι και προχωράμε».

Ai vcs vem e falam q e chororo?!?! Pelo amor de Deus. O pior n e perder pq futebol e isso mais dai perder injustamente NAO!!!! #etevemais #jogodoserros #Deusemais #perdemosojomaisnafe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Belle Silva (@belle_silva) στις



Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί και ανέβασε βίντεο από τη φάση που ο Σουάρες κέρδισε το δεύτερο πέναλτι των γηπεδούχων και αναφέρει: «Εκεί, εσείς ελάτε και δείτε τι είναι η διαμαρτυρία… Για όνομα του Θεού. Το χειρότερο δεν είναι να χάνεις γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αλλά να χάνεις άδικα. ΟΧΙ».


Χτες το βράδυ η Μπαρτσελόνα έγραψε ιστορία σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι! Αυτό είναι το ποδόσφαιρο! Aυτό είναι το UEFA Champions League… όπως το ζούμε στην COSMOTE TV!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x