Stoiximan Super League

Ξετρελάθηκε με… Όμηρο ο Αναστασιάδης και τον ανακοινώνει η ΑΕΛ!

Τη συμφωνία της με τον Γκανέζο, Οούσου Ανσά Κοντόρ, ανακοίνωσε η ΑΕΛ, γνωστοποιώντας μάλιστα ότι ήδη ο Άγγελος Αναστασιάδης προχώρησε στη… βάφτιση του παίκτη.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση ακόμα μίας μεταγραφής βρίσκεται η ΑΕΛ, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία και την αναμενόμενη τυπική ολοκλήρωσή της, με τον Γκανέζο ποδοσφαιριστή, Οούσου Ανσά Κοντόρ.

Ο 22χρονος αγωνίζεται ως αριστερός μεσοεπιθετικός και θα υπογράψει 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, ήδη ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει εντυπωσιαστεί από τις ικανότητες του παίκτη και μάλιστα έχει «βαφτίσει» τον παίκτη, λέγοντάς τον «Όμηρο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του νεαρού Γκανέζου αριστερού περιφερειακού ποδοσφαιριστή Οούσου Ανσά Κοντόρ ο οποίος ενθουσίασε τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ο 22χρονος παίκτης θα υπογράψει 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας. Παρά το νεαρό της ηλικίας του τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε στην FK Metalac,ενώ τελευταία ομάδα του ήταν η FK Novi Pazar, όπου είχε έναν τραυματισμό με την πραγματοποίηση της μεταγραφής του όμως αυτήν την στιγμή είναι εντελώς υγιής, αφού ο γιατρός μας κ.Μπασδέκης άναψε το πράσινο φως.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης από την πρώτη μέρα εντυπωσιάστηκε με τα προσόντα του ποδοσφαιριστή βαφτίζοντας τον Όμηρο και σήμερα το απόγευμα αναμένονται οι μάνατζερ του ώστε να πέσουν οι τελικές υπογραφές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x