Champions League

Ξετύλιξε το δώρο της Τσέλσι και πέρασε πρώτη η Ρόμα!

Τα έφερε όλα… τούμπα η Ρόμα! Με τον Περότι να σκοράρει το νικητήριο γκολ, η ομάδα του Ντι Φραντσέσκο «λύγισε» την Καραμπάγκ και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Τσέλσι πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο.

Χάρισε την κορυφή στην Ρόμα η Τσέλσι!

Οι Ρωμαίοι επικράτησαν έστω και δύσκολα με 1-0 της Καραμπάγκ και ξετύλιξαν το «δώρο» των Λονδρέζων, οι οποίοι έμειναν στο 1-1 με την Ατλέτικο Μαδρίτης, τερματίζοντας στην κορυφή του τρίτου ομίλου!

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής
Ρόμα-Καραμπάγκ 1-0
(53’ Περότι)

Τσέλσι-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1
(75’ Σάβιτς αυτ. / 56’ Σαούλ)

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου
Ρόμα 11 (9-6)
Τσέλσι 11 (16-8)
Ατλέτικο Μαδρίτης 7 (5-4)
Καραμπάγκ 2 (2-14)

*με έντονα γράμματα οι ομάδες που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Champions League

Μονόλογος το πρώτο ημίχρονο. Η Ρόμα είχε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του αγώνα αλλά δυσκολευόταν να διασπάσει την καλοστημένη άμυνα των φιλοξενουμένων, που ήταν και οι έντεκα… ταμπουρωμένοι στο δικό τους μισό. Προσπαθούσαν πάντως οι παίκτες της Καραμπάγκ να ξεμυτίσουν που και που αλλά δυσκολευόντουσαν να περάσουν ακόμη και το κέντρο. Από την μεριά τους οι γηπεδούχοι έφτιαξαν κάποιες καλές φάσεις μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τους Τζέκο, Περότι και Ναϊνγκολάν να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στο «πλεκτό».

Η Ρόμα το ήθελε περισσότερο, το έδειχνε και πίεζε για το γκολ της νίκης, που θα της εξασφάλιζε την πρόκριση στους «16» του Champions League. Και τελικά το βρήκε στο 53ο λεπτό, με τον Περότι να σκοράρει με κεφαλιά σε κενή εστία μετά από επέμβαση του Σέχιτς σε τετ-α-τετ του Τζέκο! Οι Ρωμαίοι είχαν το προβάδισμα, το κράτησαν μέχρι το φινάλε και στο τέλος της βραδιάς έμαθαν ακόμη πιο ευχάριστα νέα! Δεν πήραν μόνο την πρόκριση αλλά και την πρωτιά καθώς Τσέλσι και Ατλέτικο έμειναν στο 1-1 και στην ισοβαθμία, υπερίσχυσαν των Άγγλων!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x