Stoiximan Super League

Ξεχνά Ολυμπιακό, κοιτάζει Αστέρα η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω τις δύο μεγάλες νίκες επί του Ολυμπιακού και εστιάζει από σήμερα στο κρίσιμο ματς της Κυριακής με τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ. Ξεκαθαρίζει για Βράνιες και Λιβάγια.

Το… πάρτι τελείωσε. Οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν την ευκαιρία να αποφορτιστούν μετά τις δύο σερί μεγάλες νίκες επί του Ολυμπιακού, αλλά πλέον το καθήκον τους καλεί. Όπου «καθήκον» η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή στο ΟΑΚΑ (17:15).

Ο Μανόλο Χιμένεθ, που χθες όρισε προαιρετική προπόνηση, περιμένει τους παίκτες του στα Σπάτα για να διαπιστώσει και την αγωνιστική ετοιμότητά τους. Κάποια ερωτηματικά υπάρχουν για την κατάσταση των Όγκνιεν Βράνιες και Μάρκο Λιβάγια, που παρουσίασαν ενοχλήσεις στη διάρκεια του αγώνα της Τετάρτης και σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν τίθεται ζήτημα απουσίας τους. Σίγουρα θα λείψει ο Αντρέ Σιμόες, λόγω τιμωρίας, αλλά και ο Έλντερ Λόπες, που μέσα στη μέρα θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο μετά την αποχώρησή του με πρόβλημα στον προσαγωγό. Επίσης ο Τσόσιτς θα χρειαστεί ακόμη λίγες μέρες για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο για να παίξει ξανά.

Είναι, επίσης, δεδομένο πως θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Σίγουρα αυτή του Τσιντώτα που θα πάρει τη θέση του Μπάρκα στο τέρμα, πιθανώς να επανεμφανιστεί ο Λαμπρόπουλος στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Γαλανόπουλος είναι φαβορί για μία θέση στον άξονα. Μεσοεπιθετικά όλα είναι ανοιχτά. Δεν αποκλείεται, δε, ακόμη και να παίξει από την αρχή ο Χουλτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x