Stoiximan Super League

Ξεχνάει φιέστα, κοιτάει την… επόμενη ο Ολυμπιακός!

Στο παρελθόν ανήκει η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό, καθώς αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις όσον αφορά το ρόστερ και το θέμα του προπονητή ενόψει της επόμενης σεζόν.

Στο σχεδιασμό της επόμενης σεζόν στρέφουν από σήμερα την προσοχή τους στον Ολυμπιακό, ύστερα από τη χθεσινή φιέστα για την κατάκτηση του 7ου σερί πρωταθλήματος και 44ου στην ιστορία του συλλόγου.

Απομένει ένας μήνας μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας των πρωταθλητών Ελλάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο και σε πρώτο πλάνο είναι το θέμα του προπονητή και εκείνο της ενίσχυσης του υπάρχοντος ρόστερ.

Αν και το προηγούμενο διάστημα ο Ρεμί Γκαρντ φάνταζε ως το απόλυτο φαβορί για την ανάληψη την τεχνικής ηγεσίας, τις τελευταίες ημέρες εμφανίζεται να έχει πολλές πιθανότητες να παραμείνει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο ο Τάκης Λεμονής, ώστε να αποφευχθεί το παραμικρό ρίσκο και να μπει η ομάδα στους ομίλους του Champions League.

Στον Έλληνα τεχνικό πιστώνεται το γεγονός πως γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, ενώ κατάφερε να συμμαζέψει την κατάσταση στα αποδυτήρια και η ομάδα να παρουσιαστεί όπως πρέπει στο φινάλε της σεζόν.

Όσον αφορά το ρόστερ, αυξημένες πιθανότητες να επιστρέψουν και να ακολουθήσουν το πρώτο στάδιο προετοιμασίας είναι οι Κασάμι, Βέλλιος, Γιαννιώτης, Μπεν, Γιαννιώτας,Πάρντο και Ζντιέλαρ, ενώ οι Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Κολοβός, Γούτας, Τσιμίκας, Καραμάνος και Σιώπης όλα δείχνουν πως θα παραμείνουν στις ομάδες τους ή θα δοθούν εκ νέου δανεικοί ή θα παραχωρηθούν με κανονική μεταγραφή.

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ομάδας, αναμένεται να επιστρέψει πρόωρα ο Λαΐφης από τη Σταντάρ Λιέγης, ενώ απομένουν οι ανακοινώσεις για τους Ρισβάνη από τον Πανιώνιο, Κούτρη από τον ΠΑΣ Γιάννινα και του Παπέ Άμπου Σισέ της Αζαξιό.

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται οι Καμπιάσο, Τσόρι, Καρντόσο, Ντα Κόστα και Ντε Λα Μπέγια, αν και ένας ή δύο το πολύ μπορεί να παραμείνουν με μονοετή ανανέωση των συμβολαίων τους μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x