Stoiximan Super League

Ξεχνάει το «σοκ», κρατάει τα καλά και κοιτάει Πλατανιά ο Παναθηναϊκός

Εξαιρετικά άτυχος ήταν ο Παναθηναϊκός στο ματς με την Μπιλμπάο. Πλέον οι «πράσινοι» πρέπει να ξεπεράσουν το «σοκ» της ήττας, να κρατήσουν την καλή εικόνα και να προετοιμαστούν για Πλατανιά.

Μέσα από τα χέρια του, έχασε τη νίκη ο Παναθηναϊκός στο χθεσινό ματς με τη Μπιλμπάο, αφού οι «πράσινοι» ήταν κοντά σε μια επική βραδιά, η οποία όμως δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν απίστευτη για 70 λεπτά, αλλά η εμπειρία της Μπιλμπάο και η διαφορά δυναμικότητας, συνετέλεσαν στο να «γκρεμιστεί» σε λίγη ώρα, ότι σπουδαίο είχε πετύχει μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Ουζουνίδης και οι παίκτες του.

Μετά το τέλος του ματς, ο κόσμος πάντως του Παναθηναϊκού, χειροκρότησε τους παίκτες, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που έγινε κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα, όπως η Μπιλμπάο.

Το σημαντικό είναι ότι το «τριφύλλι» έπεισε με την απόδοση του, τουλάχιστον μέχρι το «μπλακ άουτ» και άφησε υποσχέσεις για την χρονιά που ξεκινάει. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, έβγαλε ποιότητα, δυναμική, ζωντάνια και όρεξη, στοιχεία απαραίτητα για μια δύσκολη χρονιά που ξεκινάει.

Η επόμενη μέρα, βάζει τον Παναθηναϊκό σε μια διαδικασία, να ξεχάσει το «σοκ» της ήττας, να κρατήσει τα καλά που ήταν αρκετά και να κοιτάξει την επόμενη μέρα.

Πλέον, οι «πράσινοι» καλούνται να αφήσουν πίσω τους το ματς με τους Βάσκους και να στρέψουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος απέναντι στον Πλατανιά την Κυριακή.

Σημασία για τον Παναθηναϊκό έχει να ξεκινήσει με νίκη, δεδομένου ότι ξεκινάει με -2 βαθμούς στο πρωτάθλημα και ένα άσχημο αποτέλεσμα θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερο χάντικαπ απέναντι στους ανταγωνιστές του.

Πάντως, τα προβλήματα είναι αρκετά, αφού στις απουσίες των Κουλιμπαλί, Βιγαφάνιες και του τιμωρημένου Χουλτ, προστέθηκε και αυτή τη Ρέις.

Στα θετικά πάντως είναι το γεγονός ότι ο Τσάβες, δείχνει τρομερή διάθεση και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x