Stoiximan Super League

Ξεχωρίζει η εκτός έδρας δοκιμασία του Παναθηναϊκού

Το ματς του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. «Καίγονται» για νίκη ΑΕΛ και Κέρκυρα, επιστροφή στις νίκες θέλουν Παναιτωλικός-Ατρόμητος.

Πολύ δύσκολη από πολλές απόψεις μοιάζει η σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, η οποία με τη σταθερή απόδοσή της έχει καταφέρει να πλασαριστεί στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Πέρα όμως από τις απουσίες που καλείται να διαχειριστεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος δεν υπολογίζει τους Λέτο, Κουρμπέλη και Μπουμάλ, υπάρχει προβληματισμός στις τάξεις του «τριφυλλιού» για την χθεσινή βροχόπτωση που επιβάρυνε για άλλη μία φορά τον αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων».

Από την πλευρά τους, οι παίκτες του «Άγιαξ της Ηπείρου» θέλουν να γιατρέψουν τις πληγές τους μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Πλατανιά.

Το μεσημέρι, στις 15:00, είναι προγραμματισμένος ο αγώνας της Λάρισας με την Κέρκυρα, δύο ομάδων που… καίγονται στο ίδιο «καζάνι» και θέλουν τη νίκη με την οποία θα αποφύγουν να μπλέξουν σε πιθανές περιπέτειες.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, η οποία μοιάζει οριακή και αν σήμερα πάλι δεν καταφέρει να κερδίσουν, τότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Από την πλευρά του, ο Σάκης Τσιώλης επιχείρησε να φτιάξει την ψυχολογία των παικτών του, ενώ σε μία κίνηση εγρήγορσης αποφάσισε να γνωστοποιήσει την αποστολή λίγη ώρα πριν από τη σέντρα της σημερινής αναμέτρησης.

Στο απέναντι στρατόπεδο, τώρα, οι Νησιώτες προέρχονται από τη «λευκή» (0-0) ισοπαλία στην έδρα του Ηρακλή και σήμερα θέλουν να επαναλάβουν τουλάχιστον αυτό το σενάριο.

Στις 17:15 ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ατρόμητο, με τις δύο ομάδες να έχουν πολλούς λόγους για τους οποίους θα αναζητήσουν τη νίκη. Οι Αγρινιώτες μετά την αλλαγή στην προεδρία της ΠΑΕ (Μπελεβώνης) και στον πάγκο (Χάβος) δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση.

Οι Περιστεριώτες, από την πλευρά τους, δεν έχουν γευτεί τη νίκη στο πρωτάθλημα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, με τον Γιώργο Κορακάκη να είναι προβληματισμένος για τον παίκτη που θα ξεκινήσει στην επίθεση.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου

ΑΕΛ – Κέρκυρα (15:00, Novasports 3)
Παναιτωλικός-Ατρόμητος (17:15, Novasports 1)
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός (19:30, Novasports 2)

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου

ΑΕΚ-Βέροια (15:00, Novasports 2)
ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης (17:15, Novasports 2)
Πανιώνιος-Ξάνθη (17:15, Novasports 3)
Ολυμπιακός-Ηρακλής (19:30, Novasports 1)

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου

Λεβαδειακός-Πλατανιάς (19:30, Novasports 1)

Η επόμενη (20η) αγωνιστική

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου

Βέροια – Πανιώνιος (15:00, Novasports 3)
Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος (17:15, Novasports 1)
Ολυμπιακός-ΑΕΛ (19:30, Novasports 2)

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου

Κέρκυρα – Λεβαδειακός (15:00, Novasports 2)
Ξάνθη-ΠΑΟΚ (17:15, Novasports 2)
Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, Novasports 4)
Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός (19:30, Novasports 1)

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου

Ηρακλής-ΑΕΚ (19:30, Novasports 1)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x