Stoiximan Super League

Ξεχωρίζει Σούνιτς ο Νταμπίζας

Την περίπτωση του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού της Ντιναμό Μόσχας, Τόνι Σούνιτς, φέρεται να εξετάζει ο Νίκος Νταμπίζας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Προτεραιότητα για τον Νίκο Νταμπίζα στον Παναθηναϊκό αποτελούν οι επαφές για τις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» έχει αρχίσει ήδη τις σχετικές επαφές με παίκτες που έχουν ακόμα συμβόλαιο και τους ενημερώνει για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Ο κ. Νταμπίζας επιθυμεί να ξεχωρίσει τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών ανάλογα με τη δυσκολία τους, ώστε να κινηθεί και εκείνος ανάλογα το προσεχές διάστημα.

Παράλληλα, ο Νίκος Νταμπίζας φαίνεται πως εξετάζει και ποδοσφαιριστές που ενδεχομένως να απασχολήσουν τους «πράσινους» το φετινό καλοκαίρι.

Μία από τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ο Παναθηναϊκός είναι εκείνη του στόπερ, με τον Τόνι Σούνιτς να φαίνεται πως ταιριάζει στο προφίλ του παίκτη που αναζητούν στο Κορωπί.

Πρόκειται για θηριώδη στόπερ με ηγετικά χαρακτηριστικά και μένει ελεύθερος στο τέλος της φετινής σεζόν από τη Ντιναμό Μόσχας.

Είναι γεννημένος στις 15 Δεκεμβρίου 1988 και φέτος είχε 28 συμμετοχές, όμως οι Μοσχοβίτες σκοπεύουν να αλλάξουν πλάνο και δεν υπολογίζεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x