Stoiximan Super League

Ξεχωρίζει Ζοσουέ ως αντι-Ντουρμάζ ο Σίλβα

Την περίπτωση του Φιλίπε Ζοσουέ στο ενδεχόμενο που αποχωρήσει ο Τζίμι Ντουρμάζ που προετοιμάζεται για το Euro 2016 με τη Σουηδία εξετάζουν στον Ολυμπιακό. «Βλέπουν» Μαρίν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Αρκετά πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο να υπάρξει πρόταση το καλοκαίρι για την παραχώρηση του Τζίμι Ντουρμάζ στον Ολυμπιακό.

Ο Σουηδός εξτρέμ αναμένεται να παίξει με την εθνική του στο Euro 2016 που ξεκινάει σε λίγες ημέρες, και από τη στιγμή που κάνει καλές εμφανίσεις θεωρείται δεδομένο πως κάποιες ομάδες θα χτυπήσουν την πόρτα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Ο διεθνής άσος είναι σε μία καλή ηλικία (27 ετών) και το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι (2017) και οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να τον χάσουν χωρίς να βάλουν ευρώ στα ταμεία τους.

Όπως γράφει ο «Γαύρος», ως εναλλακτική λύση στην περίπτωση που φύγει ο Ντουρμάζ οι Πειραιώτες εξετάζουν συζητούν για τον Φιλίπε Ζοσουέ της Πόρτο.

Πρόκειται για 26χρονο εξτρέμ, ο οποίος είναι αριστεροπόδαρος, αλλά μπορεί να παίξει και στα δεξιά και να συγκλίνει και στον άξονα, ή να παίξει και ως καθαρό χαφ. Είναι τέσσερις φορές διεθνής με την Πορτογαλία και έχει παρατάσεις από κορυφαίες διοργανώσεις, όπως το Champions League και το Europa Laegue.

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα «Goal» υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Γερμανού μεσοεπιθετικού, Μάρκο Μαρίν, που ανήκει στην Τσέλσι. Ο 27χρονος άσος μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ και δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Λονδρέζους μέχρι το 2017

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x