Stoiximan Super League

«Ξηλώνεται» για εξτρέμ η ΑΕΚ, αρέσει ο Ασαϊντί! (video)

Έτοιμος να… τα σκάσει για να κάνει τα μεταγραφικά χατίρια του Πογιέτ φέρεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Συμβόλαιο έως και 800.000 ευρώ διαθέτει για εξτρέμ η ΑΕΚ, που γλυκοκοιτάζει τον Ουσάμα Ασαϊντί.

Το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό πλήγωσε την ΑΕΚ, αλλά της έκανε κι ένα καλό: Της υπενθύμισε πόσο αναγκαία είναι η ενίσχυσή της.

Μπορεί τα λάθη που κόστισαν στους «κιτρινόμαυρους» να προήλθαν από άμυνα και τερματοφύλακα, ωστόσο η αδυναμία ν’ απειλήσει για να αντιστρέψει την κατάσταση δικαιολόγησε τη μεταγραφική προτεραιότητα που έχει τεθεί στα Σπάτα:

Αυτή της απόκτησης ενός βαρβάτου εξτρέμ (που θα μπορεί να αγωνίζεται και στην επίθεση) κι ενός φορ που θα αντικαταστήσει τον Κρισάντους. Το ενθαρρυντικό, λοιπόν, για τους φίλους της ΑΕΚ είναι ότι αυτή την ανάγκη ενίσχυσης την έχει συνειδητοποιήσει απόλυτα και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Σε τέτοιο βαθμό που, σύμφωνα με όσα γράφει ο Βασίλης Βέργης στη «LiveSport», είναι διατεθειμένος να διαθέσει ακόμα και 800.000 ευρώ για τον εξτρέμ-εκλεκτό του Πογιέτ, μετατρέποντάς τον στον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας.

Όπως και να ‘χει, ο ίδιος ο Πογιέτ (όπως και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς) έχουν αρχίσει ήδη να βολιδοσκοπούν παίκτες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, δε, στην Αγγλία για τις γιορτές, ο Ουρουγουανός αναμένεται να έχει επαφές για περιπτώσεις που έχει στο μυαλό του. Μια απ’ αυτές -αν όχι η κορυφαία- είναι ο Ουσάμα Ασαϊντί. Πρόκειται για τον 27χρονο Μαροκινό εξτρέμ που γνωρίζει αρκετά καλά, μιας και αγωνίστηκε 2,5 χρόνια περίπου στην Premier League με τις φανέλες των Λίβερπουλ και Στόουκ.

Ο Ασαϊντί (που έκανε όνομα στη Χέρενφεν με 79 συμμετοχές και 20 γκολ σε μια τριετία), είχε κοστίσει στους «κόκκινους» περίπου 3,3 εκατ. ευρώ. Έπεσε όμως πάνω στους Στέρλινγκ και Σούσο, με αποτέλεσμα ο Μπρένταν Ρότζερς να τον παραχωρήσει δανεικό στη Στόουκ, όπου η καλή παρουσία του την πρώτη σεζόν (19 συμμετοχές, 4 γκολ) έφερε την ανανέωση του δανεισμού του.

Τον Γενάρη όμως προέκυψε πρόταση της Αλ Αχλί που δελέασε τη Λίβερπουλ (περίπου 6,4 εκατ. ευρώ) κι έτσι ο Ασαϊντί παραχωρήθηκε. Στην παρούσα φάση ψάχνεται να επιστρέψει στην Ευρώπη και η περίπτωσή του κρίνεται πολύ ενδιαφέρουσα από την ΑΕΚ, που εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο δανεισμού του.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x