Αγγλία

«Ξηλώνεται» για Ομπαμεγιάνγκ η Γιουνάιτεντ!

Διατεθειμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για χάρη του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ εμφανίζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» φέρονται έτοιμοι για πρόταση άνω των 76 εκατ. ευρώ.

Τον άνθρωπο που θα λύσει το επιθετικό της πρόβλημα και θα αντικαταστήσει επάξια τον Γουέιν Ρούνεϊ βλέπει στο πρόσωπο του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έχοντας σκοράρει 36 γκολ σε 38 εμφανίσεις με τη Ντόρτμουντ και την εθνική του ομάδα, ο Γκαμπονέζος φορ έχει μπει στο μάτι όλων σχεδόν των «γιγάντων» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Μπορεί να είναι βέβαιο λοιπόν ότι θα συναντήσουν τεράστιο ανταγωνισμό (καθώς ενδιαφέρον για το «κανόνι» της Ντόρτμουντ έχουν δείξει επίσης οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Τσέλσι και Άρσεναλ) ωστόσο οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ξεκινήσει ήδη την προσπάθεια να τον πάρουν στο «Ολντ Τράφορντ».

Και προκειμένου να το πετύχουν φέρονται διατεθειμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς τα ρεπορτάζ τους θέλουν να ετοιμάζουν πρόταση στη Ντόρτμουντ που ούτε λίγο-ούτε πολύ θα ξεπερνάει τα 76 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x