Πορτογαλία

«Ξύπνησε» στο δεύτερο ημίχρονο η Μπενφίκα, τεσσάρα από Μπράγκα

Έστω και στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπενφίκα νίκησε 2-0 στην έδρα της Ζιλ Βισέντε για την 30ή αγωνιστική της Primeira Liga και βρέθηκε προσωρινά στο +6 στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Μπενφίκα «καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο 2-0 στην έδρα της Ζιλ Βισέντε για την 30ή αγωνιστική της Primeira Liga και διατήρησε προσωρινά το +6 από τη δεύτερη Μπράγκα στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας τι θα κάνει η Πόρτο στο τοπικό ντέρμπι με την Μποαβίστα στο «Ντραγκάο» την Κυριακή, ώστε να δει αν θα μειωθεί ξανά στους τέσσερις βαθμούς η διαφορά τους, με τους γηπεδούχους να μένουν εκτός από κάθε στόχο.

Οι «αετοί» δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη πήραν τους τρεις βαθμούς με τον Τσικίνιο στο 73’ και το πέναλτι του Γκριμάλντο στο 82’.

Σάρωσε 4-1 στο «Μουνισιπάλ» την Πορτιμονένσε η Μπράγκα και βρέθηκε προσωρινά στο -6 από την κορυφή στη δεύτερη θέση κόντρα στους αδιάφορους φιλοξενούμενους.

Τα τέρματα για τους «αρσεναλίστας» σημείωσαν οι Αμπέλ Ρουίς στο 2’, Μεντέιρος στο 32’, Νιακατέ στο 38’ και Ρικάρντο Ορτα στο 67’.

Πέρασε από την έδρα της Μαρίτιμο 2-1 η Γκιμαράες και μείωσε στο -4 από την προνομιούχο πεντάδα μετά την ήττα της Αρούκα στην έδρα της Ρίο Αβε, αφήνοντας σε θέση υποβιβασμού τους γηπεδούχους.

Νίκησε 1-0 την Κάσα Πία εντός έδρας η Τσάβες και μείωσε στο -8 από τις προνομιούχες θέσεις, αφήνοντας στο -9 από κει τους φιλοξενούμενους.

Έκανε την έκπληξη και πήρε ανάσα» η Πάσος Φερέιρα με το 2-1 στην έδρα της μάλλον αδιάφορης Βιζέλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x