Αγγλία

Κυκλοφορεί ελεύθερος ο «γίγαντας» Ακινφέουα!

Ο άνθρωπος που ξέρει... πολλά κιλά μπάλα, ο Αντεμπάγιο Ακινφέουα αποχώρησε από την ομάδα του -την οποία βοήθησε μέχρι και με γκολ στον τελικό ανόδου στην League One- και ψάχνει νέο... λιμάνι!

Ύστερα από δύο χρόνια, ο πιο εύσωμος επιθετικός του κόσμου (δεν βάζουμε και το χέρι μας στη φωτιά), ο Αντεμπάγιο Ακινφέουα, αποχώρησε από την Γουΐμπλεντον!

Και αποχώρησε σαν πραγματικός μάγκας! Γιατί στην πρώτη του χρονιά (2014-2015) πέτυχε συνολικά 14 γκολ (μέχρι και κόντρα στη Λίβερπουλ) και φέτος σημείωσε άλλα οκτώ στο πρωτάθλημα της League Two.

Πολλά κιλά μπάλα... Και μάλιστα έφυγε σαν πρωταθλητής. Διότι το ένα από τα φετινά του τέρματα ήρθαν στον τελικό ανόδου με την Πλίμουθ, όπου ο Άγγλος γκολτζής υπέγραψε την άνοδο της Γουΐμπλεντον στην League One.

inner

Η ομάδα, ωστόσο, προτίμησε να μην τον κρατήσει κοντά της για το νέο πρωτάθλημα. Αλλά σε ηλικία 34 ετών, ο ίδιος δεν πτοείται για το μέλλον του και δηλώνει με χιούμορ: «Είμαι τεχνικά άνεργος αυτή τη στιγμή. Αν κάποιος προπονητής ενδιαφέρεται για μένα, μπορεί να μου στείλει μήνυμα στο Whatsapp για να συνεργαστούμε»!

Κι εδώ που τα λέμε, δεν θα δυσκολευτεί λογικά να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη στο Νησί. Γιατί μπορεί να ζυγίζει παραπάνω από 100 κιλά, αλλά μέχρι σήμερα μετρά περίπου 400 συμμετοχές στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, έχοντας παίξει σε 11 διαφορετικές ομάδες!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x